prosím poraďte co co je...

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
havlis

prosím poraďte co co je...

Příspěvek od havlis »

Čaute, pořídil jsem rackový zesik, a na zadní straně je pět přepínačů. Přepínače "mode", "limiter", "filter" chápu. Ale nevím co znamenají zbylí dva, konkrétně "ground" v anglickým manuálu je k tomu napsáno: Ground On/Off Switch - If hear a hum or any interference, put the Ground switch in the “On” postion. A ještě "sensitivity" v ang. manuálu je: Sensitivi Switch - This switch lets you choose the input sensitivity. Na přepínači "sensitivi" je možnost na 0.775V, 1.0V, 1.44V.. Momentálně to mám na 0.775V nastavený. Můžete mi vysvětlit k čemu jsou tyto dva přepínače? Jedná se o AA VLP-600 zesilovač. Předem díky za info. :)
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

Luco

Re: prosím poraďte co co je...

Příspěvek od Luco »

Ahoj.Tiež mam ten isty zosilovač.No ground je tam na to keby si mal napr. spolocne zemnenie s inym pristrojom (alebo antena do TV) tak ti to može brumet a vtedy nastaviš ground OFF.A sensitiviti tam je tušim nato,že ked ti ide priliš silny signal do zosilovača tak citlivost z vätšiš,ale to iba tušim.Viem ze ked to prepneš na vätšiu citlivost tak to maš tiššie.
Pio cdj200+cdj1000MK3+djm600

havlis

Re: prosím poraďte co co je...

Příspěvek od havlis »

Luco píše:Ahoj.Tiež mam ten isty zosilovač.No ground je tam na to keby si mal napr. spolocne zemnenie s inym pristrojom (alebo antena do TV) tak ti to može brumet a vtedy nastaviš ground OFF.A sensitiviti tam je tušim nato,že ked ti ide priliš silny signal do zosilovača tak citlivost z vätšiš,ale to iba tušim.Viem ze ked to prepneš na vätšiu citlivost tak to maš tiššie.
Tak to díky chlape ;)
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25

Odpovědět