problém se zvukem

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
wishbone
Příspěvky: 7
Registrován: 31 říj 2010 23:36

problém se zvukem

Příspěvek od wishbone » 29 lis 2010 19:03

čaute.Omlouvám se,že zase píšu,ale snad mi někdo poradíte.Jak jsem tu psal,koupil jsem si total control computer dj in a box (traktor LE,numark total control a DJiO)vše sem už rozběhal,jenom se objevil problém,se kterým si už fakt nevím rady.Dělá to i traktor i vdj a to,že když mixuju chvíli(cca 10,20 minut)zvuk se začne sekat a poskakovat a nedá se to poslouchat,ale jakmile přehodím song na jednom decku,tak se to zase zpraví a hraje to dál a začne to zase až po chvíli.myslel sem že to je traktorem a dělá to i vdj a nevím co s tím.Prosím poraďte kde by mohla být chyba.Dík moc za odpovědi

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: problém se zvukem

Příspěvek od Ludek » 30 lis 2010 21:31

Pokud to dělá traktor i VDJ, tak bude problém někde ve zvukovce, ovladačích, případně systému. Takže nejdříve stáhni a přeinstaluj nejnovější ovladače od zvukovky. Zkus si pohrát i s jejím nastavením - latence, buffer atd...

Jinak tohle patří spíš do DVS a MIDI kontroléry (PROBLÉMY). Tady se řeší spíš zesilovače, bedny apod..

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: problém se zvukem

Příspěvek od stopo » 01 pro 2010 10:37

tam moze byt milion pricin moze to byt zvukovka, vyrobna chyba, zle, poskodene alebo nenainstalovane ovladace, slaby pc, virus na pc, prilis vela spustenych programov, prelomeny kablik...

wishbone
Příspěvky: 7
Registrován: 31 říj 2010 23:36

Re: problém se zvukem

Příspěvek od wishbone » 04 pro 2010 09:36

No ta zvukovka je fungl nová,takže leda chyba výroby,ale zkusím ty ovladače apod. Dík za odpověď

korky_bucek
Příspěvky: 147
Registrován: 01 pro 2010 15:26

Re: problém se zvukem

Příspěvek od korky_bucek » 04 pro 2010 13:48

ak je moznost skusit zapojit na iny pc z tym istym operacnym systemom popripade inym a skusit to tam ked to bude robit aj tam tak problem je vo zvukovke ak nie tak preinstalovat operacny system ;)
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style

wishbone
Příspěvky: 7
Registrován: 31 říj 2010 23:36

Re: problém se zvukem

Příspěvek od wishbone » 04 pro 2010 17:46

ještě mě napadlo,jestli to nemůže být tím,že tam je zdířka na napájení,ale káble k tomu nebyli,tak když si k tomu koupím ty káble,tak jestli by to pomohlo?

Odpovědět