problém se zvukem

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
wishbone

problém se zvukem

Příspěvek od wishbone »

čaute.Omlouvám se,že zase píšu,ale snad mi někdo poradíte.Jak jsem tu psal,koupil jsem si total control computer dj in a box (traktor LE,numark total control a DJiO)vše sem už rozběhal,jenom se objevil problém,se kterým si už fakt nevím rady.Dělá to i traktor i vdj a to,že když mixuju chvíli(cca 10,20 minut)zvuk se začne sekat a poskakovat a nedá se to poslouchat,ale jakmile přehodím song na jednom decku,tak se to zase zpraví a hraje to dál a začne to zase až po chvíli.myslel sem že to je traktorem a dělá to i vdj a nevím co s tím.Prosím poraďte kde by mohla být chyba.Dík moc za odpovědi

Ludek

Re: problém se zvukem

Příspěvek od Ludek »

Pokud to dělá traktor i VDJ, tak bude problém někde ve zvukovce, ovladačích, případně systému. Takže nejdříve stáhni a přeinstaluj nejnovější ovladače od zvukovky. Zkus si pohrát i s jejím nastavením - latence, buffer atd...

Jinak tohle patří spíš do DVS a MIDI kontroléry (PROBLÉMY). Tady se řeší spíš zesilovače, bedny apod..

stopo

Příspěvek od stopo »

tam moze byt milion pricin moze to byt zvukovka, vyrobna chyba, zle, poskodene alebo nenainstalovane ovladace, slaby pc, virus na pc, prilis vela spustenych programov, prelomeny kablik...

wishbone

Příspěvek od wishbone »

No ta zvukovka je fungl nová,takže leda chyba výroby,ale zkusím ty ovladače apod. Dík za odpověď

korky_bucek

Příspěvek od korky_bucek »

ak je moznost skusit zapojit na iny pc z tym istym operacnym systemom popripade inym a skusit to tam ked to bude robit aj tam tak problem je vo zvukovke ak nie tak preinstalovat operacny system ;)
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style

wishbone

Příspěvek od wishbone »

ještě mě napadlo,jestli to nemůže být tím,že tam je zdířka na napájení,ale káble k tomu nebyli,tak když si k tomu koupím ty káble,tak jestli by to pomohlo?

Odpovědět