problém se zvukem
problém se zvukem
čaute.Omlouvám se,že zase píšu,ale snad mi někdo poradíte.Jak jsem tu psal,koupil jsem si total control computer dj in a box (traktor LE,numark total control a DJiO)vše sem už rozběhal,jenom se objevil problém,se kterým si už fakt nevím rady.Dělá to i traktor i vdj a to,že když mixuju chvíli(cca 10,20 minut)zvuk se začne sekat a poskakovat a nedá se to poslouchat,ale jakmile přehodím song na jednom decku,tak se to zase zpraví a hraje to dál a začne to zase až po chvíli.myslel sem že to je traktorem a dělá to i vdj a nevím co s tím.Prosím poraďte kde by mohla být chyba.Dík moc za odpovědi
Re: problém se zvukem
Pokud to dělá traktor i VDJ, tak bude problém někde ve zvukovce, ovladačích, případně systému. Takže nejdříve stáhni a přeinstaluj nejnovější ovladače od zvukovky. Zkus si pohrát i s jejím nastavením - latence, buffer atd...
Jinak tohle patří spíš do DVS a MIDI kontroléry (PROBLÉMY). Tady se řeší spíš zesilovače, bedny apod..
Jinak tohle patří spíš do DVS a MIDI kontroléry (PROBLÉMY). Tady se řeší spíš zesilovače, bedny apod..
tam moze byt milion pricin moze to byt zvukovka, vyrobna chyba, zle, poskodene alebo nenainstalovane ovladace, slaby pc, virus na pc, prilis vela spustenych programov, prelomeny kablik...
No ta zvukovka je fungl nová,takže leda chyba výroby,ale zkusím ty ovladače apod. Dík za odpověď
-
ak je moznost skusit zapojit na iny pc z tym istym operacnym systemom popripade inym a skusit to tam ked to bude robit aj tam tak problem je vo zvukovke ak nie tak preinstalovat operacny system 

http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
ještě mě napadlo,jestli to nemůže být tím,že tam je zdířka na napájení,ale káble k tomu nebyli,tak když si k tomu koupím ty káble,tak jestli by to pomohlo?