POUZIVANA TECHNIKA
Moje
Ja konkretne vlastnim prehravace: 2x PIONEER CDJ 200
mix: IMG STAGELINE MPX-500
zosilnovac: RELOOP -RPA 2000
limiter: Compresor SCL-2020
repro: 2xDANACOUSTIC 250W
Nic moc aparattura, no ked bude lepsie najskor chcem menit mix a chcel by som doplnit o 1gramec, nejako sa mi to zapacilo.Meni sa nam club,a este neviem co za bedne a koncak tam budu.
mix: IMG STAGELINE MPX-500
zosilnovac: RELOOP -RPA 2000
limiter: Compresor SCL-2020
repro: 2xDANACOUSTIC 250W
Nic moc aparattura, no ked bude lepsie najskor chcem menit mix a chcel by som doplnit o 1gramec, nejako sa mi to zapacilo.Meni sa nam club,a este neviem co za bedne a koncak tam budu.

DJ NEO
Cafte hosi, idem zariadovat jednu diskoteku, kde budem hravat, no a skor nez sa spytam chlapov z trixu a danacoustic, rad by som vedel co vy na svetla od trixu CARATSCAN profi seria, je to hala, ktora ma podorys 6-uholnika,je dlha 16m,vysoka asi tak minimalne 7,potom zacina strecha/spic.Chcem tam mat 4x aspon 500, zhruba nejake 2 kW, koncaky este neviem ake pouzijeme a bedne chcem jednoznacne od DANACOUSTIC.Co vy na to?
PS:este jedna vec, velmi sa nevyznam do svetiel DMX-ovych, skuste mi poradit nejaky suprovy ovladac, ja mam vyhliadnuty USC128DMX.
Dakujem vopred za rady

PS:este jedna vec, velmi sa nevyznam do svetiel DMX-ovych, skuste mi poradit nejaky suprovy ovladac, ja mam vyhliadnuty USC128DMX.
Dakujem vopred za rady

výborne firma trix je naozaj super voľba mám odnich 4xRebelScany a sú super...no tie Caraty no neviem odporučal by som ti s Profi serie skôr Radixscan ten ma približne taku cenu a má výbojku HMI575 alebo aj Classic séria je fakt super a tam je MaxII scanner tiež dobra cena alebo fakt špička Mercury roto scan a to je delo fšak si pozri na ich sttranke ten mercury roto je fakt delo za tu cenu alebo by som to skombinoval dva tie dva tie....no ten ovladač od trixu USC 128DMX mam tiež a stoji za nič vermi za cenu 14000 či kolko je nahovno skôr pozri Futurelight alebo Eurolite.ja mam bedne všetko RCF aktivne takže konce nepotrebujem ale ked chceš dan prosim..koncak by som ti poradil digitalny BVAUDIO / http://www.bvaudio.sk /ten TTA32OO ma 2x900W8ohmoch je to kvalita a riadna.počul som ho hrat ked trhal 4 600W subwoffery beyma. kvalitka fakt aj http://www.mison.sk stoji za povšimnutie...tie ovladače pozri na http://www.hdtsk.sk.....tolko moja radaAnonymous píše:Cafte hosi, idem zariadovat jednu diskoteku, kde budem hravat, no a skor nez sa spytam chlapov z trixu a danacoustic, rad by som vedel co vy na svetla od trixu CARATSCAN profi seria, je to hala, ktora ma podorys 6-uholnika,je dlha 16m,vysoka asi tak minimalne 7,potom zacina strecha/spic.Chcem tam mat 4x aspon 500, zhruba nejake 2 kW, koncaky este neviem ake pouzijeme a bedne chcem jednoznacne od DANACOUSTIC.Co vy na to?
Dakujem vopred za rady

hej fšetky tie kable konektory,zapajanie, skušanie to fšetko ma svoje čaro.....pozname fšetci.......NEO333 píše:for PALI
dakujem za rady a susenosti.zevraj su pomale ovladace od eurolitu.
Volal som do trixu,chcem ich projekt vidiet
a volal som aj do DANACOUSTIC. tiez project uvidime co sef na cenu a ci sa mu to bude lubit, ja sa uz neviem dockat jak to budem zapajat montovat a skusat hlavne.![]()