Potřebuju aktivní bedny

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
djgoro

Potřebuju aktivní bedny

Příspěvek od djgoro »

Zdravím všechny,poraďte mi prosím s výběrem aktivních reprobeden pro menší akce,cca 50 lidí (menší sály a venkovní prostory).Nechci zvučit Kabáty,bigband ani techno párty pro 1000 lidí,ale chci aby to bylo dobře slyšet tak asi 50 metrů.Jedná se o sportovní akce,dětské karnevaly atd,...Podle ceny mě zaujaly http://www.rhsound.com/aktivni-reproboxy.rh.148/ RHA 15/2/300P Asi to bude shit,ale kdyby to nějakej pátek vydrželo tak proč ne.Jde mi o to utratit co nejméně.Poraďte prosím kdo máte zkušenosti s levnými značkami co koupit asi kolem 12000kč. Díky za TIPY

VIktor

Re: Potřebuju aktivní bedny

Příspěvek od VIktor »

Behringer B215A - http://kytary.cz/behringer-b215a/85755/?SE3398:0:0:1:0
Do ničeho levnějšího bych nešel a i tohle není zrovna top.

jakub.p

Příspěvek od jakub.p »

Kdyby si měl trochu víc, tak bych ti doporučil 2 menší behringery a sub, ale tohle je dobrý...na těch pár lidí to stačí a pak k tomu můžeš dát subby... :)

djgoro

Příspěvek od djgoro »

jakub.p píše:Kdyby si měl trochu víc, tak bych ti doporučil 2 menší behringery a sub, ale tohle je dobrý...na těch pár lidí to stačí a pak k tomu můžeš dát subby... :)
Budu o tom uvažovat,nejlepší by bylo si to někde poslechnout a porovnat,jenže to bude asi problém.Prý ty behringery na svojí cenu hrají luxusně,bohužel v praxi jsem to nikde neviděl.

jakub.p

Příspěvek od jakub.p »

hlavně nekupuj rhsound, omnišrot, skytec, cidronic, dap audio a další čínský značky...možná jedině aa radius, V6001 a starší palladia (vlastním P-2400)...jinak si to lidi sakra pamatujte...tyhle věci nehrajou...a když hrajou tak jsou k tomu potřeba minimálně XTA ekvalizéry aby se to dalo poslouchat...

djgoro

Příspěvek od djgoro »

jakub.p píše:hlavně nekupuj rhsound, omnišrot, skytec, cidronic, dap audio a další čínský značky...možná jedině aa radius, V6001 a starší palladia (vlastním P-2400)...jinak si to lidi sakra pamatujte...tyhle věci nehrajou...a když hrajou tak jsou k tomu potřeba minimálně XTA ekvalizéry aby se to dalo poslouchat...

Dám na tvoje rady a do pochybných značek určitě nepůjdu,zameřim se pravděpodobně na Behringer B215A,myslim že pro moje malé akce bude plně dostačující. Jinak díky za varování mě i ostatních. :wink:

VIktor

Příspěvek od VIktor »

Vlastním pár Behringer B215A tak kdyby tě něco konkrétního zajímalo tak stačí napsat.

EVO

Příspěvek od EVO »

Být Tebou, spíš bych zkusil něco zkutit něco na hornách, bude to hrát nahlas a hlavně to bude mít pořádnej dostřel, jako 50m je 50m a to Ti tyhle křápy nezahrajou!! :!: K tomu nějakej zesik a máš vystaráno, pak to samozřejmě nebude aktiv ale bude to hrát jako prase! :wink: Ale 1 subík to asi chtít bude no, minimálně samozřejmě..

djgoro

Příspěvek od djgoro »

EVO píše:Být Tebou, spíš bych zkusil něco zkutit něco na hornách, bude to hrát nahlas a hlavně to bude mít pořádnej dostřel, jako 50m je 50m a to Ti tyhle křápy nezahrajou!! :!: K tomu nějakej zesik a máš vystaráno, pak to samozřejmě nebude aktiv ale bude to hrát jako prase! :wink: Ale 1 subík to asi chtít bude no, minimálně samozřejmě..
Rozumím ti,těch 50 metrů je orientační a v takové vzdálenosti od aparátu nebude už nikdo pařit,tam jde o to aby v té vzdálenosti bylo trochu slyšet co se povídá takže neni potřeba nějakej extra velkej tlak,nepotřebuju perfektně nazvučit celý fotbalový hřiště,hlavní dění se odehrává poblíž aparátu tak by nemusel být problém.Chtělo by to různé bedny vyzkoušet v praxi,jenže žádný prodejce je asi nezapujčí na vyzkoušení aby si člověk mohl vybrat ideální aparát.

Odpovědět