Potrebujem radu Ohľadom Sluchadiel
-
Potrebujem radu Ohľadom Sluchadiel
Nazdar...
Planujem zakupit nove sluchadla pre DJ, chcem aby mali skutocne dobre bassy.Nejde o znacku. Cenovo tak do tych 700 - 2000 Sk,-
Mal som PIONEER SE-DJ-5000 no nebolo to boh vie co aj ked Pioneer je jedna z naj znaciek co sa tyka DJ tachniky. Basy boli slabe a casom sa mi zacali trhat vankusiky , casom po 2 mesiacoch.
Dakujem za rady.
Planujem zakupit nove sluchadla pre DJ, chcem aby mali skutocne dobre bassy.Nejde o znacku. Cenovo tak do tych 700 - 2000 Sk,-
Mal som PIONEER SE-DJ-5000 no nebolo to boh vie co aj ked Pioneer je jedna z naj znaciek co sa tyka DJ tachniky. Basy boli slabe a casom sa mi zacali trhat vankusiky , casom po 2 mesiacoch.
Dakujem za rady.
Pioneer CDJ 1000MK3 ,Pioneer CDJ 800, Pioneer SE-MJ5
Re: Potrebujem radu Ohľadom Sluchadiel
v téhle ceně tak AKG K 81DJ
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
2xTechnics SL-1210MK2 + Shure M44-7, Rane TTM 57SL, Technics RP-DJ1200
... naprosto souhlasim ... mam AKG K81DJ jako prenosna sluchatka k prehravaci a AKG K181DJ na hrani ... oboji je absolutne luxusni zalezitost, ale predem bych si vyzkousel jejid 3D system, zda ti bude vyhovovat ... :smile2:Azu píše:v téhle ceně tak AKG K 81DJ
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
HD 215 se daj sehnat uplně v pohodě pod 2tis. (osobně sem s nima nadmíru spokojenej, ale občas mi vadí jejich velikost.) proto bych klidně uvažoval i ty AKG 81 DJ. jinak myslim že v téhle cenové relaci lepší volba než obě zmíněné není.
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
Odporucam Technics RP-DH 1200 ale to je uz trozku drahsie ako mas rozpocet mozno odskusat odlahcenu verziu Rp-DH1200se. Umna max spokojnost a kvalita zvuku minimalne ako Pioneer HDJ1000.
HP550 ,2x Pioneer CDJ 1000MKIII, Reloop RMX 40 BFedition, Traktor DJ
ja sa zas rozhodujem medzi : AA HP 700 - vyzeraju solidne, dobre ohlasy od vas, ale pozeram ze vazia 600 g čo mi pride troška dosť, chcem tie sluchadla pouzivat mimo hrania aj na bezne pocuvanie hudby ( doma )
a potom AKG 81 Dj ( drahsie o par stovak ) no vyzeraju byt lahšie, no na druhej strane mi pridu moc plastove - nachylne na poškodenie
ešte uvažujem nad Sennami HD 215, je to ale trocha škrt cez rozpočet, no ak by to bol ozaj obrovsky rozdiel vo zvuku/pohodli nosenia šiel by som do toho, preto by bolo fajn keby ste sa vyjadrili
a ešte od ruky TECHNICS RP-DJ1210E-S
tak pre ktoru alternativu sa mam rozhodnuť ? Očakavam od toho čo najlepši kompromis pre pohodlne nosenie + pevnu konštrukciu + samozrejme vyvaženy zvuk - nie prebasovany, že ma po par hod. rozboli hlava
- vedeli by ste to niekto porovnať ?kupovať to budem cez net takže nehrozi, žeby som si ich vyskušal
a potom AKG 81 Dj ( drahsie o par stovak ) no vyzeraju byt lahšie, no na druhej strane mi pridu moc plastove - nachylne na poškodenie
ešte uvažujem nad Sennami HD 215, je to ale trocha škrt cez rozpočet, no ak by to bol ozaj obrovsky rozdiel vo zvuku/pohodli nosenia šiel by som do toho, preto by bolo fajn keby ste sa vyjadrili
a ešte od ruky TECHNICS RP-DJ1210E-S
tak pre ktoru alternativu sa mam rozhodnuť ? Očakavam od toho čo najlepši kompromis pre pohodlne nosenie + pevnu konštrukciu + samozrejme vyvaženy zvuk - nie prebasovany, že ma po par hod. rozboli hlava
- vedeli by ste to niekto porovnať ?kupovať to budem cez net takže nehrozi, žeby som si ich vyskušal

Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61
No tak rozhodně ne ty AAčka! 

tak ty sluchatka AA HP700 mam doma a nerekl bych ze vazi pres pul kila:D:D asi ses preklep jinak sluchatka sou dobry nekdy si je vezmu nekam kde si s nima posloucham hudbu akorat nejvetsi nevyhoda pri takovem nosenim je ze sou na to velke jinak dobry sem s nema velice spokojenypoharik píše: ale pozeram ze vazia 600 g

4x pio cdj1000mk3, 2x pio cdj200, 1x pio djm700
Stanton DJ Pro 2000 jednoznacne
2xPioneer CDJ-800mk2,Pioneer DJM-800...
http://www.ellensound.sk
http://www.ellensound.sk