ne jednem repro hrají jen basy

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
DJ Whitelight

ne jednem repro hrají jen basy

Příspěvek od DJ Whitelight »

zdravim borci, mam soundkingy FQ-005 and europower ep-1500. na jednem repro hraji jen basy (a mozna i stredy?tak trochu?) druhy hraje v pohode, nevite co s tim? i kdyz vymenim repraky na kanalech, porad ten jeden nehraje spravne, nevite co s tim? neni tam nastavene nejake stereo nebo co? na zesiku? nebo proste reklamovat?

microgenius

Re: ne jednem repro hrají jen basy

Příspěvek od microgenius »

rekl bych z ti odesla vyhybka v bedne ,pokud je mas v zaruce zkus reklamovat !
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Díval jsem se co je to za bednu a je v tom piezo, takže to žádnou výhybku nemá. Prostě ti odešlo to piezo. To se stává, zvlášť pokud tuto šuntovou bednu s citlivostí 92 dB musíš honit zesilovačem jako EP-1500, aby to vůbec aspoň trochu hrálo. A stejně ten zvuk bude díky piezu mizerný. Kup si radši něco pořádného a tohoto se zbav. Tato bedna za tři tisíce byly vyhozené peníze.

DJ Whitelight

Příspěvek od DJ Whitelight »

no jo, toho jsem se obával :( co už, zkusim to reklamaci a uvidim co s tim...nejradeji bych fakt koupil neco poradneho k tomu zesiku. nevite o nejakych levnejsich ale spolehlivejsich pasivkach?

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Já osobně považuji za rozumnou bednu pro začátek stavebnici Megaton EM151 http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82162 Bedna bude mít s tím zesilovačem ještě rezervu (spíš by se hodil EP-2500), ale i tak ti bude proti té původní hrát při stejném výkonu 2-3 krát hlasitěji a to nemluvím o kvalitě zvuku. 8)

Odpovědět