Nahrávaní setu

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Peter..

Nahrávaní setu

Příspěvek od Peter.. »

..Potřeboval bych poradit ....Jak nahrát muj setík z mixu a přehrávaču do komplu,jestliže mám integrovanou zvukovku Realtek???....PTám se jestli to jde nebo jestli si na to musím koupit novou zvukovku.?..děkuji za vaše odpovědi...

Azu

Re: Nahrávaní setu

Příspěvek od Azu »

K čemu by si asi tak řek, že je na té zvukovce ten jeden otvor s označením line-in
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Peter..

Příspěvek od Peter.. »

Azu píše:K čemu by si asi tak řek, že je na té zvukovce ten jeden otvor s označením line-in

Takže by to mělo normálně fakčit??a přes jakej konkretní program se většinou nahrává?..Ptám se ,protože s nahráváním nemám žádné zkušenosti...díky za odpoved petr :wink: :smile2:

voče

Příspěvek od voče »

druhej odkaz v googlu (první byl na dj fórum :-) )...

http://www.freedj.cz/clanky/nase-usili- ... e-svuj-set
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

Peter..

Příspěvek od Peter.. »

[quote="voče"]druhej odkaz v googlu (první byl na dj fórum :-) )...

http://www.freedj.cz/clanky/nase-usili- ... e-svuj-set[/quote]

takže sem to střihl do mikrofoního vstupu na laptopu .....Nahrával sem přes program na nahrávání ve windows....A Zvuk otřesnej :oops: Ted mě zajímá jestli je to zvukovkou nebo jestli ten program na nahrávaní ve windows --je na nic....... mám nainstalovat ten audition..??Nebo je to zbytečné a mám si koupit novou zvukovku ?Stačí mi aby kvalita byla taková která by se dala poslouchat...... díky za vaše odpovědi . :| :|

crewy

Příspěvek od crewy »

vždy si to dávej do Line In, microfonní vstup není to prave orechové a kor na notebooku

Peter..

Příspěvek od Peter.. »

crewy píše:vždy si to dávej do Line In, microfonní vstup není to prave orechové a kor na notebooku

na notasu je výstup jen na mikrofon a sluchátka ....žadná line in tam není tuším...

crewy

Příspěvek od crewy »

u vista sis to mohl navolit jestli chceš line in nebo mic in, u Xp to nejde(aspon u mě a proto nahrávám na stolni pc)

Peter..

Příspěvek od Peter.. »

crewy píše:u vista sis to mohl navolit jestli chceš line in nebo mic in, u Xp to nejde(aspon u mě a proto nahrávám na stolni pc)

TAkže u toho notasu to nepujde ??to je divné musí to jít aby se to dalo aspon poslouchat....

crewy

Příspěvek od crewy »

já jsem na to řešení přes Mic-In zatím nedošel a to jsem se s tím hrbal jak dlouho.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

jestli to jde, nebo nejde prepnout zalezi na typu notebooku, u 95% to jde naprosto v pohode, na to se musis podivat do manualu, jestli to tam neni, tak si zavolej na technickou podporu od vyrobce, jestli to nepujde, kup si externi zvukovku :)

crewy

Příspěvek od crewy »

hmm doma mám dva notesy a asi budou ty 5% :)

Peter..

Příspěvek od Peter.. »

crewy píše:hmm doma mám dva notesy a asi budou ty 5% :)

díky všem za rady už to funguje ale na stolním pc ...Notas totiž němel ani line in.....

Odpovědět