Monitory na doma
Monitory na doma
Vim ze se to tu resilo uz nekolikrat ale nikde sem nenasel odpoved na moji otazku. Poohlizim se po nejakejch reprakach(monitorech) na doma do meho "studia" na hrani a tvorbu ale taky na obycejnej poslech muziky(bacha zacinam bejt trochu audiofil
) Cenove bych se rad vesel do 5ti tisic ale pokud vite i o necem levnejsim co by mi mohlo vyhovovat rad to omrknu. Dik vsem za rady...

Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
Re: Monitory na doma
Teda pratele ja si bez vas opravdu asi koupim nejaky sunty protoze tomu zatim vubec nerozumim (teda co se tyce monitoru). To dopustite??? 

Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
hergot jen na týhle stránce jsem našel asi 4 témata na odposlechy.. to ti nestačej? musíš hned zakládat další? ke všemu je přímo pod tímhle topicem uplně stejný topic co jsi založil a je tam toho něco málo napsáno, to se jako nemůžeš zeptat tam?
studiové monitory = monitory na doma, existujou buďto studiové monitory nebo HiFi reproduktory, žádné monitory na doma... tak se podivej tam, zeptej se tam...
je to jak u blbejch, kolik vytvoříte ještě témat o monitorech??????
hlavně že každej píše - vím že se to tu řešilo x-krát... Tak proč zakládat další když to vím, že se to tu někde řeší, stačí to najít a bombardovat už vytvořená témata otázkama a někdo se snad ozve ne
něco jinýho je když váháš mezi několika výrobky, kdybys napsal mezi kterýma se rozhoduješ a který se ti líběj, tak je to už o něčem jiným, jinak nevím proč zakládat další téma když jich tu je bilion stejnejch
studiové monitory = monitory na doma, existujou buďto studiové monitory nebo HiFi reproduktory, žádné monitory na doma... tak se podivej tam, zeptej se tam...
je to jak u blbejch, kolik vytvoříte ještě témat o monitorech??????

hlavně že každej píše - vím že se to tu řešilo x-krát... Tak proč zakládat další když to vím, že se to tu někde řeší, stačí to najít a bombardovat už vytvořená témata otázkama a někdo se snad ozve ne

něco jinýho je když váháš mezi několika výrobky, kdybys napsal mezi kterýma se rozhoduješ a který se ti líběj, tak je to už o něčem jiným, jinak nevím proč zakládat další téma když jich tu je bilion stejnejch
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 

stačí použít funkci HLEDAT
search.php

2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..