Monitory na doma

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
amdman

Monitory na doma

Příspěvek od amdman »

Vim ze se to tu resilo uz nekolikrat ale nikde sem nenasel odpoved na moji otazku. Poohlizim se po nejakejch reprakach(monitorech) na doma do meho "studia" na hrani a tvorbu ale taky na obycejnej poslech muziky(bacha zacinam bejt trochu audiofil :D ) Cenove bych se rad vesel do 5ti tisic ale pokud vite i o necem levnejsim co by mi mohlo vyhovovat rad to omrknu. Dik vsem za rady...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

amdman

Re: Monitory na doma

Příspěvek od amdman »

Teda pratele ja si bez vas opravdu asi koupim nejaky sunty protoze tomu zatim vubec nerozumim (teda co se tyce monitoru). To dopustite??? :)
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Kenny

Příspěvek od Kenny »

hergot jen na týhle stránce jsem našel asi 4 témata na odposlechy.. to ti nestačej? musíš hned zakládat další? ke všemu je přímo pod tímhle topicem uplně stejný topic co jsi založil a je tam toho něco málo napsáno, to se jako nemůžeš zeptat tam?
studiové monitory = monitory na doma, existujou buďto studiové monitory nebo HiFi reproduktory, žádné monitory na doma... tak se podivej tam, zeptej se tam...
je to jak u blbejch, kolik vytvoříte ještě témat o monitorech?????? :shock:

hlavně že každej píše - vím že se to tu řešilo x-krát... Tak proč zakládat další když to vím, že se to tu někde řeší, stačí to najít a bombardovat už vytvořená témata otázkama a někdo se snad ozve ne :idea:

něco jinýho je když váháš mezi několika výrobky, kdybys napsal mezi kterýma se rozhoduješ a který se ti líběj, tak je to už o něčem jiným, jinak nevím proč zakládat další téma když jich tu je bilion stejnejch
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

KILLA BEE

Příspěvek od KILLA BEE »

stačí použít funkci HLEDAT :-) search.php
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

Odpovědět