Mackie Thump 12a

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
DJ wowo

Mackie Thump 12a

Příspěvek od DJ wowo »

Nazdar nedávno som narazil na repro Mackie Thump 12a
Aký je váš nazor na ne?
Alebo má niekto skúsenosť?

mira

Re: Mackie Thump 12a

Příspěvek od mira »

Pro jaké účely je budeš potřebovat?
Je to ze značkových věcí takový low-end, levný základ, ale na nenáročné malé akce by to něměl být vyloženě průser.

DJ wowo

Příspěvek od DJ wowo »

Ozvučenie športovej haly, Kultúrny dom, oslava
Svadba
Ples

djmayo

Příspěvek od djmayo »

Je to tak na slušný odposluch pre DJa 😊. Na hranie tak max. pre rodinne oslavy, garden party, pod stánkami s občerstvením v bare a pod. S podporou subbasov možno na svadbu, firenu párty a pod. v nejakej kongreske či menšom KD. Každopádne to nedosahuje nejaké vysoké SPL vzhľadom k cene to hra celkom dobre, na môj pocit trocha zastrene ale relativne si to poradí aj na basoch ak nie je subb. Na ples by som to ani s podporou subbasu neodporúčal aj keď záleží od náročnosti klientely, v športovej hale to chce už určite inú ligu čo má na cenocke o nulu viac😀.

DJ wowo

Příspěvek od DJ wowo »

A boli by nejaké repro vhodné do 300 eur? Len začínam a nechcem do toho zatiaľ veľa investovať

djmayo

Příspěvek od djmayo »

V takej situácii by som skôr išiel do 15" veľkosti aj keď to je ťažšie na nosenie. Najskôr asi dB b-hype 15, ale tie bedne viacmenej su stále o kompromise medzi prejavom basmi a intenzitou. Uvažoval by som priplatiť si za turbosound iX15 alebo EV ZLX15p to na ples s odretými ušami stačí. Dobre referencie sú aj na Behringer B15X čo by mal byť ošidený ix15 a je pod 300e. Prípadne skús pozrieť bazary pasivna zostava od Dan (raptor či tauris 152/500-600) ci megaton (mt151bc) sa často objaví že sa dá vyskladať za 5 stovak aj zo slušnejším zosilom a dsp a na začiatok to je OK a uhrá to dosť aj celkom pekne keď sa dsp dobre odladí, no chce to isté skúsenosti a vybavenie (resp človeka čo to nastaví potom to už iba podla priestoru dokoriguješ), aj keď dnes už sa ide iným smerom.

Odpovědět