Levny a funkcni bezdratovy mikrofon
Re: Levny a funkcni bezdratovy mikrofon
Já mám doma žlutý, takže asi ISM1 863,100MHz. To bude podle mě u nás nejrozšířenější frekvence. Už jsem ho u pár lidí viděl také. Jinak ale v práci mám i šedivý, fialový a zelený a všechny fungují bez problémů.
Já měl od omnitronicu VHF 450 (dvoj jednotka) dva kamarádi meli to same, ale jen jeden. Super funkce. Vdrz baterek asi na 1 akci a v pripadě, že jste ho chtěli použít na mluvení, tak každý 4sec vynechal cca 2 slova... radost s ním pracovat..
Po dlouhodobých zkušenostech mého zvukaře jsem pořídil v levné cenové kategorii DEXON MBD 812, mluví výborně, dosah super a na 9V baterie (120,-ks) vydrzi cca 10akci. Cena za dvojče je 4800,- takže celkem slušné a je to asi to nejlepší co lze v této nejlevnější cenové hladině koupit... Zvukař má dva MBD 810 už 6 let a pořád fungujou jak mají...
Po dlouhodobých zkušenostech mého zvukaře jsem pořídil v levné cenové kategorii DEXON MBD 812, mluví výborně, dosah super a na 9V baterie (120,-ks) vydrzi cca 10akci. Cena za dvojče je 4800,- takže celkem slušné a je to asi to nejlepší co lze v této nejlevnější cenové hladině koupit... Zvukař má dva MBD 810 už 6 let a pořád fungujou jak mají...
To Rossi-http://www.dj-obchod.cz/katalog/mikrofo ... .html.Chci ze zeptat,ten příjímač má společný výstup a nebo je pro každý mikrofon zvlášt.
tak sem si rikal, ze si poridim taky uz konecne bezdratovy mikrofon, potreboval bych ale idelane dvojicku ... a kdyz sem videl cenu 8900,- (za dle me idealni zalezitostod od AKG) usoudil sem, ze zatim jeste zustanu u dratu ... chapu danou cenu, ale devitku na mikraky ted dat fakt nemuzu ...
... snad casem ...
a pro ostatni, mikrofon vas v jistem slova smyslu dokonce reprezentuje, tak hledte alespon tady spis na kvalitu nez cenu ...

a pro ostatni, mikrofon vas v jistem slova smyslu dokonce reprezentuje, tak hledte alespon tady spis na kvalitu nez cenu ...

KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
Ty AKG se daj sehnat i pod 7000, navíc s měnitelnou frekvecní, což je dost podstatná záležitost oproti těm s pevnou frekvencí, protože s pevnou ti mikrofon nemusí všude fungovat.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
sedmicka je jiste zajimvajsi, ale stejne - musim setrit ...Azu píše:Ty AKG se daj sehnat i pod 7000, navíc s měnitelnou frekvecní, což je dost podstatná záležitost oproti těm s pevnou frekvencí, protože s pevnou ti mikrofon nemusí všude fungovat.

KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
Můžu se zeptat kde by se to dalo sehnat pod 7 tis ? 

Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
Jo, ještě sem se chtěl zeptat. Maj ty AKG WMS 40 Pro Vocal Set Dual, i společný výstup (když mám na mixu jen jeden mic kanál), nebo jen každej samostatně ? Nějak o společným nikde nepíšou a obrázek přijímače ze zadu sem taky nenašel..
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
Mají dva samostatné regulovatelné výstupy. Pokud ale máš na mixu jenom jeden vstup, určitě by nebyl problém je sloučit pomocí odporů do jednoho kanálu.