Kvalitní sluchátka na ven

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Neharia

Kvalitní sluchátka na ven

Příspěvek od Neharia »

Zdravím :)

Včera jsem na aukru vydražil iPod Touch I přes to, že vím, že po zvukové stránce není úplně ideální, rád bych si k němu koupil kvalitní sluchátka pro každou příležitost a nějak se pořád bráním in-ear řešením. Nerad si cokoliv strkám do ucha.

Moje původní myšlenka byla, koupit si Sennheiser HD 25 SP a používat je jak doma, tak i na cestách, i když budu vypadat jako jouda :) A tak bych se rád zeptal, používá je někdo takhle, je to vůbec možné? Popř. Jaká sluchátka na cestách nebo venku používáte vy?

Děkuji za každý názor,
Neharia

DJ PeeJay

Re: Kvalitní sluchátka na ven

Příspěvek od DJ PeeJay »

Já sem měl pár dní rozbitý špunty a tak sem si vzal svoje (viz podpis) a máš pravdu že sem vypadal jak jouda a každej na mě čučel :D
2x Denon DN-S3500
Denon X-1500
AKG K518 Limited Edition + AKG K71

Luco

Příspěvek od Luco »

Ja používam senny px100 a som s nimi uplne spokojny...Sice pocujem okolie ale to ja potrebujem lebo casto jazdim na bicykli a tam to okolie potrebujem pocut...ale ked im "vytocis" tak okolie uz pocut nebudes....ale ked chces investovat viac penazi tak tieto: http://www.notape.net/product/show_product/425784
vyzeraju zaujmavo...
Pio cdj200+cdj1000MK3+djm600

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

já vlastním koss porta pro a jsou taky v pohodě lwq tuším používá akg 81 a prej sou taky v poho
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

amdman

Příspěvek od amdman »

hoolifan píše:já vlastním koss porta pro a jsou taky v pohodě lwq tuším používá akg 81 a prej sou taky v poho
Ja mam taky koss porta pro a posloucham je vsude - ve skole, ve meste, na kole, v buse a doma taky...takze za me tyhle... :)
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Odpovědět