Kopie Lab gruppenu

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
miross44

Kopie Lab gruppenu

Příspěvek od miross44 »

Zaujima ma co hovorite na tieto zosilovace kedze z kazdej strany pocujem o zosilovacoch znacky napr QSC Crest... ale vecsina tychto zosikov ako rada RMX CPX... funguju v pracovnej triede H co nieje az take stastne riesenie na zosilovanie signalu hlavne pri frekvenciach stredu a vyskach. Kopie lab gruppena pracuju v triede TD ktora je prijemnejsia. Dost som uz o nich cital vyjadrovali sa o nich aj mnohi odbrornici ze zvuk je ovela krajsi ako pri QSC zosikoch. Vraj kopia gruppena o vykone 2 x 1800W / 8 ohm hra na basoch silnejsie a krajsie ako QSC PL 380. Stretli ste sa uz s tymito zosikmi ?
2x Pioneer cdj 850 + pioneer djm 700 + Sennheiser HD 25-C II, Pioneer ddj sx, Macbook pro 13 "

stereoman

Re: Kopie Lab gruppenu

Příspěvek od stereoman »

Myslis ty cinsky kopie? Hod mi link, zda mame na mysli to same... Jeden kolega nejakou okopcenou cinu pouziva, ale nevim zda to jsou kopie labgrupenu.

Vseobecne jsem spise zastance QSC, vydrzi a kdyz se s nima neco stane, tak vim kam je zanest opravit ...

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

miross44

Příspěvek od miross44 »

Hej myslim cinske kopie tohto zosiku. Ono ich robi viac firiem. Medzi tie podarene patria hlavne kopie od Sanway a Gisen.

tu je okolo nich pisane

http://www.repromania.net/forum/viewtop ... 2&start=20
2x Pioneer cdj 850 + pioneer djm 700 + Sennheiser HD 25-C II, Pioneer ddj sx, Macbook pro 13 "

stereoman

Příspěvek od stereoman »

No jeden borec se kterym obcas trochu spolupracujeme nejakou cinu ma a rika, ze za ty prachy to jde. To ze se to za par let posere vubec neresi, protoze uz to bude mit davno splacene. Az s nim budu mluvit, tak zkusim zjistit lepsi info.

Pokud budes mit ty nejake novinky, tak je sem take hod, at se neco noveho dozvim. Kazdopadne spousta lidi rika, ze cina sla nahoru ...

Odpovědět