Kde nejvyhodneji sehnat kabel 4x4

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
PVD

Kde nejvyhodneji sehnat kabel 4x4

Příspěvek od PVD »

Ahoj,
nevi nekdo, kde se da nejvyhodneji sehnat kabel 4x4. Potrebujeme to k PA na delsi vzdalenost. Tasker v Prodance se mi zda drahy a navic ho momentalne nemaji ani skladem.

stereoman

Re: Kde nejvyhodneji sehnat kabel 4x4

Příspěvek od stereoman »

Podle me ses preklikl u barvy. Kdyz das cernou, tak ho maji: http://eshop.prodance.cz/c279-black/d-84547/

Co se tyce vyhodnejsi nabidky, tak kdyz probehnes obchody s elektromaterialem, tak kabel 4x4 koupis kolem 80Kc vcetne DPH. Vetsina lidi co znam pouziva prave tyto kabely. Po tom jaky je mezi tim Taskerem a elektrokabely rozdil jsem nikdy nepatral. Kdyz jsem byl s kamosem kupovat zesiky, tak jsme koupili i Tasker, protoze jsme byli v casove tisni a uz se nam nechtelo elektro obchody oblitavat.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

rozdil mezi nima je, ze se lip motaj a tolik se nekrouti

PVD

Příspěvek od PVD »

Jiny rozdil v tom neni? To se to lisi pouze ve smotavani? Podle rady jsem zavolal do obchodu s elektromaterialem, co mi nasel google a baba na me spustila, ze chce vedet v jake gume to potrebuju. Rikala neco o stredni gume a tezke gume a tak.

Jaka guma to ma byt? Mohl by mi prosim nekdo napsat konkretni oznaceni, co mam koupit.
Moc vsem dekuji za rady.

microgenius

Příspěvek od microgenius »

jukni se po CIKFY 4Cx2,5 a lepsi bych rekl ze je gumak je pekne ohebnej a izolace je v pohode obcas ho pouzivame v praci ale 5Cx2,5
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

microgenius

nejlepsi je zajit do nejakeho velkoobchodu kde maj dobre ceny a hlave si kabel muzes osahat a popripade se rozhodnout jakou izolaci

stereoman

Příspěvek od stereoman »

No psal, ze chce 4x4...

Mas nejaky tip na vyhodny velkoobchod? Pokud by byl rozdil v cene opravdu razantni, tak bych do toho mozna take sel. V blizke dobe budeme resit take kabelaz.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

PVD píše:Jiny rozdil v tom neni? To se to lisi pouze ve smotavani? Podle rady jsem zavolal do obchodu s elektromaterialem, co mi nasel google a baba na me spustila, ze chce vedet v jake gume to potrebuju. Rikala neco o stredni gume a tezke gume a tak.

Jaka guma to ma byt? Mohl by mi prosim nekdo napsat konkretni oznaceni, co mam koupit.
Moc vsem dekuji za rady.
ono je to celkem podstatny, zvlast, kdyz tech kabelu mas hodne a po par desitkach akci ti zacnou odchazet a pak budes kolem toho litat jak kokot a hledat, proc ti to nehraje

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Chapu to dobre, ze tim smotavanim a rozmotavanim neTasker kabelu se ten kabel poskodi a po case odejde? Nebo jsi to myslel jinak? My osobne mame Tasker, ale znam spoustu lidi, co jedou na klasickej elektromaterial a zatim si na toto nikdo nestezoval.

microgenius

ja doporucuju elftex ale nevim jestli je zrovna ve vasem kraji , ono pokud to chce na normal singlan tak muze tu 2,5 zdvojit tim ze pouzije dve zili na plus a dve zili na minus,

ale myslim ze delaj i CIKFY 4Cx4

microgenius

http://www.lseshop.cz/kabely-draty-vodi ... -interier/ melo by to bejt tohle, takove kabely

microgenius

microgenius

http://www.kabelyvodice.cz/kabely-vodic ... slcy-j.php panove nebo tohle mate to i se stinenim sice je drazzsi ale mysim ze bude dokonalej a delaj je snad ve vsech pruzerech

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

stereoman píše:Chapu to dobre, ze tim smotavanim a rozmotavanim neTasker kabelu se ten kabel poskodi a po case odejde? Nebo jsi to myslel jinak? My osobne mame Tasker, ale znam spoustu lidi, co jedou na klasickej elektromaterial a zatim si na toto nikdo nestezoval.
z 12 speakon kabelu k bednam jsme meli 4 taskery (4ks 15m) a zbytek prave ruzny elektricky kabely a po cca 4 letech zacly prave ty elektricky odchazet (4ks 10m a 4ks 5m), je ale pravda, ze jsem se k nim obcas nechoval jak v rukavickach, obcas se muselo balit hodne rychle a kabely nebyly poradne smotany

microgenius

honcka píše:
stereoman píše:Chapu to dobre, ze tim smotavanim a rozmotavanim neTasker kabelu se ten kabel poskodi a po case odejde? Nebo jsi to myslel jinak? My osobne mame Tasker, ale znam spoustu lidi, co jedou na klasickej elektromaterial a zatim si na toto nikdo nestezoval.
z 12 speakon kabelu k bednam jsme meli 4 taskery (4ks 15m) a zbytek prave ruzny elektricky kabely a po cca 4 letech zacly prave ty elektricky odchazet (4ks 10m a 4ks 5m), je ale pravda, ze jsem se k nim obcas nechoval jak v rukavickach, obcas se muselo balit hodne rychle a kabely nebyly poradne smotany

ono zalezi co to ma za izolaci nektere izolace jsou delane do extremich podminek, ale jsou vetsinou drazsi :) ale myslim ze vam v kazdem v obchode s elektromaterialem poradi

Odpovědět