Kabel

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
freeform

Kabel

Příspěvek od freeform »

Asi blbá otázka ale propojim mix (6,3 jack out) s temahle bednama ( http://www.youtube.com/watch?v=82fUwW5sra8 - detail na vstupy v 0:45 minutě.)timhle kabelem http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=92585 ?
Psali mi že jo ale podle toho videa mi přijde že spíš ne.

SKRDLIK

Re: Kabel

Příspěvek od SKRDLIK »

Pokud mas na mixu main out s XLR tak ten XLR vrazis do mixu a druhej konec do bedny. nebo napis co mas za mix.

freeform

Příspěvek od freeform »

nene právě potřeboval jsem do beden vrazit ten female XLR.
Mix mam tuhle akiyamu. bral jsem ho kvuli poctu vstupů/výstupů a taky ze akiyama i když se nezdá je za ty peníze dost kvalitní znacka hold vrázej penize do vyrobků a ne tolik do marketingu.

mel jsem mix s xlr vystupama takze tyhle kabely sli pouzit.

Ted resim tohle: Koupit novy kabely Jack---Jack nebo Jack---XLR male.
Nebo jen koupit redukci z female xlr na 6,3 jack/male xlr

Jaké resení mi doporucujete?

+Ještě otázka: Nebude mít redukce vliv na kvalitu zvuku? (Myslím to tak že koupit redukci za 50kć asi neni nejlepsi co?)

PS: omlouvam se za formu jakou sem to napsal je uz vecer a sem unavenej

SKRDLIK

Příspěvek od SKRDLIK »

čím víc zbytečnejch konektorů tím vetší šance že se nejakej "vyklepe" a posere asi lepší koupit kabel jack jack nebo udělat zabere to asi 10 min prace :D

freeform

Příspěvek od freeform »

Asi máš pravdu. Vytáhnu ten XLR a napájim místo něj 6,3 Jack.

SKRDLIK

Příspěvek od SKRDLIK »

spravna vec věř že neni nic horsiho nez když se ti uprostred hrani neco posere doma natož pak na akci.A navic jak to dokáže potrápit když je to jen treba trochu vykloktaný. čím mín spojů (rozebratelnejch) tím líp

Kenny

Příspěvek od Kenny »

já mam ze svého korgu natáhlej kabel XLR samice - RCA samec, škoda že nemá zesilovač také XLR protože jsou to (kromě digitálních) nejkvalitnější vstupy/výstupy...

odpověď na otázku: ano propojíš to tímhle kabelem jen nezapomeň že to je jenom jeden (na tom tvém odkazu)...
bohužel nemůžu najít ani fakturu z těch co jsem si objednával já, jsou totiž dost kvalitní a byly docela levné, měli tam všechny možný druhy kombinací konektorů a průměry průřezu kabelu no a web si už napamatuji byl to web přímo výrobce - bohužel no :oops: , pak mám ještě jedny Staggy ty jsou taky slušné, z obchodu sramus.cz ale pozor ty levnější Staggy nejsou nic moc
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

SKRDLIK

Příspěvek od SKRDLIK »

Já používám adam hall a zatim dobry neni to špice ale nemusim bát že se to rozpadne. :wink:

Odpovědět