Asi blbá otázka ale propojim mix (6,3 jack out) s temahle bednama ( http://www.youtube.com/watch?v=82fUwW5sra8 - detail na vstupy v 0:45 minutě.)timhle kabelem http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=92585 ?
Psali mi že jo ale podle toho videa mi přijde že spíš ne.
Kabel
Re: Kabel
nene právě potřeboval jsem do beden vrazit ten female XLR.
Mix mam tuhle akiyamu. bral jsem ho kvuli poctu vstupů/výstupů a taky ze akiyama i když se nezdá je za ty peníze dost kvalitní znacka hold vrázej penize do vyrobků a ne tolik do marketingu.
mel jsem mix s xlr vystupama takze tyhle kabely sli pouzit.
Ted resim tohle: Koupit novy kabely Jack---Jack nebo Jack---XLR male.
Nebo jen koupit redukci z female xlr na 6,3 jack/male xlr
Jaké resení mi doporucujete?
+Ještě otázka: Nebude mít redukce vliv na kvalitu zvuku? (Myslím to tak že koupit redukci za 50kć asi neni nejlepsi co?)
PS: omlouvam se za formu jakou sem to napsal je uz vecer a sem unavenej
Mix mam tuhle akiyamu. bral jsem ho kvuli poctu vstupů/výstupů a taky ze akiyama i když se nezdá je za ty peníze dost kvalitní znacka hold vrázej penize do vyrobků a ne tolik do marketingu.
mel jsem mix s xlr vystupama takze tyhle kabely sli pouzit.
Ted resim tohle: Koupit novy kabely Jack---Jack nebo Jack---XLR male.
Nebo jen koupit redukci z female xlr na 6,3 jack/male xlr
Jaké resení mi doporucujete?
+Ještě otázka: Nebude mít redukce vliv na kvalitu zvuku? (Myslím to tak že koupit redukci za 50kć asi neni nejlepsi co?)
PS: omlouvam se za formu jakou sem to napsal je uz vecer a sem unavenej
Re: Kabel
já mam ze svého korgu natáhlej kabel XLR samice - RCA samec, škoda že nemá zesilovač také XLR protože jsou to (kromě digitálních) nejkvalitnější vstupy/výstupy...
odpověď na otázku: ano propojíš to tímhle kabelem jen nezapomeň že to je jenom jeden (na tom tvém odkazu)...
bohužel nemůžu najít ani fakturu z těch co jsem si objednával já, jsou totiž dost kvalitní a byly docela levné, měli tam všechny možný druhy kombinací konektorů a průměry průřezu kabelu no a web si už napamatuji byl to web přímo výrobce - bohužel no
, pak mám ještě jedny Staggy ty jsou taky slušné, z obchodu sramus.cz ale pozor ty levnější Staggy nejsou nic moc
odpověď na otázku: ano propojíš to tímhle kabelem jen nezapomeň že to je jenom jeden (na tom tvém odkazu)...
bohužel nemůžu najít ani fakturu z těch co jsem si objednával já, jsou totiž dost kvalitní a byly docela levné, měli tam všechny možný druhy kombinací konektorů a průměry průřezu kabelu no a web si už napamatuji byl to web přímo výrobce - bohužel no

Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG