Jde si doma "vypálit" svůj Vinyl?
Jde si doma "vypálit" svůj Vinyl?
Hoj kluci, jde si ňákým způsobem na prázdnou desku převýst hudbu? Už jsem slyšel že to jde. Jaksi prý pomocí dvou gramofonů v poměru 1:1, nevím co to znamená, ale prý tam ta možnost je, nevíte o tom něco, nebo zda li o tom někdo něco zaslech? Jessy
-
Re: Jde si doma "vypálit" svůj Vinyl?
JAKO ŽE SPOJÍŠ DVA GRAMCE Z JEDNOHO HRAJEŠ A DRUHÝ TO JAKYI KOPIRUJE NA PRAZDNÝ ASFALT?Jessy.dj píše:Hoj kluci, jde si ňákým způsobem na prázdnou desku převýst hudbu? Už jsem slyšel že to jde. Jaksi prý pomocí dvou gramofonů v poměru 1:1, nevím co to znamená, ale prý tam ta možnost je, nevíte o tom něco, nebo zda li o tom někdo něco zaslech? Jessy

Reloop RMP-2
uff lol :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
Jestli tolik toužíš doma vypalovat vinyly tak zkus tohle:http://www.roadogz.com/stories/downunder/vrx.htm. 

heh taky jsem se trochu zasmal a zajimalo by me kdo ti tuhle horkou zpravu poradil.Ze by nejaky bulvar?Jessy.dj píše:Hoj kluci, jde si ňákým způsobem na prázdnou desku převýst hudbu? Už jsem slyšel že to jde. Jaksi prý pomocí dvou gramofonů v poměru 1:1, nevím co to znamená, ale prý tam ta možnost je, nevíte o tom něco, nebo zda li o tom někdo něco zaslech? Jessy
Mam kamarada kterej si dela vlastni vinyly.Byl jsem jednou u toho a je to sakra alchymie
hlavne ten mastering a taky to bezprasne prostredi v kterym to musis delat.
radsi zustan u vinylshopu a vesele nakupuj...
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2