Jde si doma "vypálit" svůj Vinyl?

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Jessy.dj

Jde si doma "vypálit" svůj Vinyl?

Příspěvek od Jessy.dj »

Hoj kluci, jde si ňákým způsobem na prázdnou desku převýst hudbu? Už jsem slyšel že to jde. Jaksi prý pomocí dvou gramofonů v poměru 1:1, nevím co to znamená, ale prý tam ta možnost je, nevíte o tom něco, nebo zda li o tom někdo něco zaslech? Jessy

JACK KINGMASTER

Re: Jde si doma "vypálit" svůj Vinyl?

Příspěvek od JACK KINGMASTER »

Jessy.dj píše:Hoj kluci, jde si ňákým způsobem na prázdnou desku převýst hudbu? Už jsem slyšel že to jde. Jaksi prý pomocí dvou gramofonů v poměru 1:1, nevím co to znamená, ale prý tam ta možnost je, nevíte o tom něco, nebo zda li o tom někdo něco zaslech? Jessy
JAKO ŽE SPOJÍŠ DVA GRAMCE Z JEDNOHO HRAJEŠ A DRUHÝ TO JAKYI KOPIRUJE NA PRAZDNÝ ASFALT? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D NE NENÍ TO MOŽNÉ mrzí mne to :D
Reloop RMP-2

EVO

Příspěvek od EVO »

uff lol :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

sikydjs

Příspěvek od sikydjs »

Jestli tolik toužíš doma vypalovat vinyly tak zkus tohle:http://www.roadogz.com/stories/downunder/vrx.htm. :D

Luis

Příspěvek od Luis »

Jessy.dj píše:Hoj kluci, jde si ňákým způsobem na prázdnou desku převýst hudbu? Už jsem slyšel že to jde. Jaksi prý pomocí dvou gramofonů v poměru 1:1, nevím co to znamená, ale prý tam ta možnost je, nevíte o tom něco, nebo zda li o tom někdo něco zaslech? Jessy
heh taky jsem se trochu zasmal a zajimalo by me kdo ti tuhle horkou zpravu poradil.Ze by nejaky bulvar?
Mam kamarada kterej si dela vlastni vinyly.Byl jsem jednou u toho a je to sakra alchymie
hlavne ten mastering a taky to bezprasne prostredi v kterym to musis delat.

radsi zustan u vinylshopu a vesele nakupuj...
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

Odpovědět