JBL
Re: JBL
Prodance.cz a ve vyhledávači si vyhledej o jbl příspěvky nebo i na audiowebu se tam o nich píše. Pokud jdeš přímo po jrx 125, tak ty maj tragickej driver. Za ty peníze to fakt nekupuj.. Ono k 2x15" je jednopalec opravdu málo a musí se dělit vysoko, což zase nevyhovuje těm 15kám, nemluvě o tý skříni z lisovanýho papíru. V jrx je myslim něco na způsob delty 15 od eminence a driver je za pár šupů. Pokud chceš tuto koncepci (2"x15"+ něco), tak postav buď toto http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82164, kde už je 2" de610 a pořádná výhybka a překližka a nebo já mám na prodej teď 2x15"+2" (b&c plb76 a b&c de610 a výhybka od huberta mašína), což je zase osazenim uplně jinde a za 20 jsou tvoje
. Kdybys měl zájem --> PM.
Každopádně ty jrx neber. Ono u JBL musíš hodně připlatit, aby to hrálo. Třeba řady vrx a srx už hrajou, ale zase - za ty peníze se daj sehnat mnohem lepší hračky...

Každopádně ty jrx neber. Ono u JBL musíš hodně připlatit, aby to hrálo. Třeba řady vrx a srx už hrajou, ale zase - za ty peníze se daj sehnat mnohem lepší hračky...
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
no tak srovnávat PA s autoaudio moc nejde
už jsem postavil něco zástaveb do aut a komponenty do aut jsou spíš na okrasu než na hraní, to už musí člověk hodně vysypat z kapsy aby auto hrálo solidně ale dík za názory. O té stavebnici z prodenc uvažuju dlouho, jen se prostě nemůžu rozhodnout, chtěl bych něco co budu moci do budoucna dokupovat a rozšiřovat a nechci aktivy.

Kolik máš peněz a jaký máš cíle a představy ?
Tola samozřejmě vtipkoval, páč ví všechno.
Tola samozřejmě vtipkoval, páč ví všechno.
DRUM'n'BASS vibezz
To Voče:
Ty JBL VRX 932 nejsou nic moc bez subbasů (Hrajou dost nevyrovnaně). Sám jsem měl tu možnost si je "otestovat". V subbasech je asi nejspíš nějakej procesor. Jinak s basama hrajou špičkově. SRX hrajou taky dobře...JRX bych v žádném případě nedoporučoval...
Ty JBL VRX 932 nejsou nic moc bez subbasů (Hrajou dost nevyrovnaně). Sám jsem měl tu možnost si je "otestovat". V subbasech je asi nejspíš nějakej procesor. Jinak s basama hrajou špičkově. SRX hrajou taky dobře...JRX bych v žádném případě nedoporučoval...