jaky zesik?

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

jaky zesik?

Příspěvek od microgenius »

cau cau co si myslite techto zesikach v pomeru vykon cena?a jestli snima ma nekdo zkusenosti ?
http://www.dj-obchod.eu/katalog/zesilov ... 900-b.html
http://www.dj-obchod.eu/katalog/zesilov ... -2002.html
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: jaky zesik?

Příspěvek od honcka »

Co tim chces krmit? ze ten prvni je skoro 2* silnejsi nez ten druhej, jinak jestli chces nejakej lowend, tak na Tapco jsou relativne dobry reference, jestli chces neco co vydrzi a je na to spoleh, tak v tyhle cenovy kategorii nic nesezenes, musis si priplatit, optimum jsou QSC RMX rada, to je fakt tank

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: jaky zesik?

Příspěvek od microgenius »

no me slo spise o to kterej by vice vydrzel mam ale spise ten druhej to jeste nevim co tim budu honit zatim jen neco provizorne
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: jaky zesik?

Příspěvek od ToLa »

Kupuješ zesilovač a nevíš co na něj bude napojený? Geniální.... :idea:

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: jaky zesik?

Příspěvek od honcka »

Zesilovac se kupuje k bedne a ne naopak, jestli si chces stavet zvuk, kup si prvni bedny, zesik jde prozatimne pujcovat, ofiko stoji cca 500/den nejakej kvalitni (QSC, Crown), nebo jde pujcit od nejakejch znamejch, bednu ti nikdo jen tak nepujci, pokud te nezna, ze s tim umis a ze nespalis repraky.

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: jaky zesik?

Příspěvek od microgenius »

no ja mam v planu po novem roce stavet megatony tak by to bylo k tem megatonum
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: jaky zesik?

Příspěvek od honcka »

Jestli chces stavet magatony EM151 tak potrebujes minimalne tenhle
http://kytary.cz/qsc-gx-5-koncovy-zesilovac/HN100795/
optimum
http://kytary.cz/qsc-rmx-2450-koncovy-z ... /HN100811/
mame ho 5 let a kupoval jsem ho 4 roky starej od NSK a ani jednou nesklamal a to me jel i 5 dnu v kuse na max, kdy pres den bylo 35 ve stinu, jediny co s nim delam je, ze jednou rocne z nej vyndam bordel, co se tam nafouka

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: jaky zesik?

Příspěvek od microgenius »

jjj me jen napadlo jak na tom muzou bejt ty reloopy takze rikate reloop nebrat ?nebo jak ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: jaky zesik?

Příspěvek od microgenius »

a co stimto zesikem mate nekdo zkusenost:
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=94006
potreboval bych nejakej zesik tak maximalne do 6000 co neco vydrzi a bude mit i nejakej ten vykon poradite mi ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: jaky zesik?

Příspěvek od honcka »

O zesilovacich reloop jsem nikdy neslysel, co vim, tak Reloop donedavna delal jenom DJ techniku, k tem zesikum bych ale duveru nemel, ze jsou ze spinanejma zdrojema a ty jsou u zavedenejch znacek cca 2-2.5 * drazsi

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: jaky zesik?

Příspěvek od microgenius »

honcka píše:O zesilovacich reloop jsem nikdy neslysel, co vim, tak Reloop donedavna delal jenom DJ techniku, k tem zesikum bych ale duveru nemel, ze jsou ze spinanejma zdrojema a ty jsou u zavedenejch znacek cca 2-2.5 * drazsi


aha to me nenapadlo moc se v zesikach nevyznam a co rikas na ty EAW nekde jsme cetl ze to je ze stejen fabriky jako tapco jen to ma ty svorky na koncivh tak to by me nevadilo ale jako znacka to neni spatna ne ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: jaky zesik?

Příspěvek od honcka »

JJ je to ze stejny fabriky jak tapco, na stredovejsky bych to klidne pouzil, na 4ohm bridge bych tomu asi moc neveril

svorky na koncich nevadej, stejne je nejlepsi to vyvyzt do panelu, mnohem lip se to pak zapojuje

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: jaky zesik?

Příspěvek od microgenius »

honcka píše:JJ je to ze stejny fabriky jak tapco, na stredovejsky bych to klidne pouzil, na 4ohm bridge bych tomu asi moc neveril

svorky na koncich nevadej, stejne je nejlepsi to vyvyzt do panelu, mnohem lip se to pak zapojuje
takze ten by se dal uz pouzit nu ja bych to mel spise na 8 ohm repraky no takze bych se do toho nemel bat jit ?a v mustku na 8 ohmu by to uz bylo pouzitelne sem koukal da se pouzit i u 2 ohm repro
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: jaky zesik?

Příspěvek od microgenius »

hele a jak poznam se spinavejma zdrojema zesiky?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: jaky zesik?

Příspěvek od honcka »

bud je to napsany ve specifikacich, nebo podle vahy, jakmile ma zesik vykonej, zhruba jako si to pastoval kolem 10 kg, tak je tam spinanej zdroj, nebo je to digital

jestli vazi 20 a vic kilo, tak je tam toroidni transformator
Obrázek

Odpovědět