za slusny penzi s dobrym pomerem cena zvuk doporucuji DAP audio 215 maji kazda 450-750w .....(2*15palcu + horna+3*tweetr) a s koncakem od lemu se dostanete nekde na 20-23tisic...vyzvuci to 100-200lidi - podle vkusu ,ale co muzu doporucit je Lem Cyclop - 27000tis a nebo rovnou Hercules 52000tis -oboje aktyvy -zvuk co snich leze to je pri tech vikonech luxusni
čoooo? DAP? to by som nedoporučitl ani najvačšiemu nepriatelovi ved to je to iste čo shittronik...tieto firmy nepozeraju na kvalitu ide im iba o množstvo a cenu
kamos hledal aparat pro 100-200lidi...a kolem 20000kc...osobne sem mu rekl ze to bude neco jako omnitronic..atd...ale bedny dosli a nestihal jsem se divit.....jako za ty penize...jasne ze spousta veci hraje lip a ma lepsi jmeno...ale za ti penize-to je potreba zvazit mystlim ze v dane cenove kategorii a stimto vikonem neni lepsi volba...
2 TEKS : ten tvuj "vikon" se pise s tvrdym Y , takze by tam melo byt vykon , ale u tech veci co pises to asi doopravdy neni vykon s tvrdym, protoze si nedokazu predstavit ze by to ozvucilo tolik lidi
ja som už vyskušal toho vela!!!!a ked tu niekto napiše že chce za 20000 kupit aparat pre 100-200ludi tak sa musim len smiat.ako neviem čo si vyskušal kedy ty ale napišem ti jedno: JE TO NEMOŽNÉ!!!!!!nevidel som človeka čo dokaže chvalit značku omnitronik ktorý ti napišu že bedna TSX či ako ma vykon 450Wrms a ked som to meral tak má 150W!!!!! ako som tu niekde napisal ide im o množstvo a cenu oni tam napišu že to ma citlivost aj 101DB ale niikdy to tak nieje .....na tvojom mieste by som sa ani neozyval!!!!!!ozvučim s aparatom za 20000 aj ja 100-200 ludi otazka je ako.....?
musite si lidi totiz spocitat,kolik stojej ty komponenty v tedletech bednach..nikdo vam nenabidne super vec za malou cenu(15"+15"+piezo(nebo co) za kolik?8tisic?nenechte si lhat!!),to proste nejde,tak to nefunguje..za kvalůitu se proste plati..kdo chce nejvic usporit a mit neco hrajiciho,tak si to postavte sami-megaton em 215 nebo 151 sou osazeny aspon NECIM(eminence) nebo treba bedny od tapca 6912,6915,kdyz chcete fakt joo setriot,ale verte,cim vice daate ted,tim vic se vam to vrati v budoucnu..to jak tu psal pali s tema citlivostma a prikonem,tak ma recht-sou to vylhanosti!vic nez omnak 500w ti zahrajou kvalitni bedynky u kompu majici treba 80w..