Jak zapojit 2 zesilovace dohromady

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
wedgek

Jak zapojit 2 zesilovace dohromady

Příspěvek od wedgek »

zdravim, chtel bych se zeptat mam zesilovac http://kytary.cz/omnitronic-p-1000-vyrazeno/HN013060/ a chtel bych ho propojit s timto http://www.gme.cz/cz/av-130-p313-069/ chtel bych je zapojit do pc ale tam je jen jeden vstup 3,5mm jak to provedu? prosim poradte dikyy

djchemik
Vybavení

Re: Jak zapojit 2 zesilovace dohromady

Příspěvek od djchemik »

Ahoj, chceš-li levné řešení, použij rozdvojky pro cinch + příslušné kabely (cinch-jack 6,3 pro P-1000 a cinch-cinch pro ten druhý), samozřejmě dále kabel jack 3,5-2xcinch pro napojení do PC. Pokud chceš profesionální řešení, kup si nějaký distibutor signálu, k dispozici je jich poměrně dost druhů. Ale co mohu doporučit já - Behringer MON 800 - laciná krabička, ale velmi dobrý pomocník.
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100

wedgek

Příspěvek od wedgek »

tak jsem to zapojil jak si napsal a sice hrajou oba zesilovace ale tak o pulku min nez predtim

djchemik
Vybavení

Příspěvek od djchemik »

To je bohužel dáno tím, že signál za zvukové karty je slabý (bohužel skoro vždy)
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100

DJWojcek

Příspěvek od DJWojcek »

Ano chce to jedn. mix/rozdvojku která nebude dělit signál.Ještě dobrá rada na tyto zapojení je rozhodně lepší používat XLR .Důvody nebudu dlouze rozepisovat.Jinak na wikipedii najdeš vše ohledně tohoto seriového/paralelního zapojení.
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800

steave

Příspěvek od steave »

Nebudem zakladat novu temu tak sa skusim spytat.
Kupil som si Analogový mix pult Mackie ProFX12,zosilnovac Elektrovoice Q99 + mal som doma repro poskladane stavebnica od Dan acoustic Delta 15LF + D220 TI s HM25-25. Kedze repro na zosilovac napajam z speakon-speakon od firmy Neutrik, aky kabel potrebujem na prepojenie mixu z zosilovacom??? nieco kvalitnejsie. Je v tom velky rozdiel meni to velmi kvalitu zvuku???

otazka č.2
Bude stacit na take live zvucenie + pustanie hudby ak to rovno pichnem cez usb do notebooku ale treba nejaku kvaslitnejsiu zvukovku???
Ide mi hlavne o kvalitu zvuku

vdaka za vseky odpovede
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

ohledne kabelu budes potrebovat symetrickej kabel (v kvalite zas az takovej rozdil neni) a na kazdym samici a samec xlr, dylka zalezi, jak daleko bude mix od zesilovace, ale jestli chces zvucit i kabely, tak budes potrebovat parak ala http://www.thomann.de/cz/pro_snake_mts_ ... ticore.htm, v konektorech je, konektory si kup taky neutriky, noname cinsky xlr celkem rychle odchazej

ohledne ty USB zvukovky se podivej do manualu, co jsem se zbezne podival, tak vypada, ze slouzi akorat na nahravani

steave

Příspěvek od steave »

diky uz funguje i to usb napojil som len cito do notebooku zapol pesnicku funguje :biggrin2:
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem

Tezzy

Příspěvek od Tezzy »

Cauky mám dotaz jak zapojim dva zesilovače oba mají jeden vztup potrebuju je napojit zároveň i z Počítačem a mixakem můžete mi poradit prosím

djmayo

Příspěvek od djmayo »

Dosť by pomohlo napísať konkrétne modely, bez toho ti nikto nedá rozumu odpoveď.

Odpovědět