jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
kardi17
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2010 18:18

jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od kardi17 » 14 črc 2010 18:37

zdarec jsem úplný začátečník a už snad 3hodiny se tu snažím propijt s kompem a nastavit si zvukovku z 5.1 na 4.1 aby mi to komp vzal.ale vůbec si nevím rady.popř ještě i propojením s traktorem,protože mi tam vůbec nesvítí že by byl připojený.díky moc za radu díky.jo a bedny mám jen 2.0 bo ty 2.1 teď opravuju :)) a pak stejně budu kupovat aktivní monitory a tam jak jsem se díval na to propojení je mnohem jednodušší :)

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od crewy » 14 črc 2010 22:28

zvukovka stačí i ta 5.1 a navíc ten mixák ti svítit v traktoru nebude bo nemá midi... jeden kabel z předních repro pujde na jeden kanal mixu a to samé se zadníma bednama, ty tvoje 2.1 zapojíš do mixu

kardi17
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2010 18:18

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od kardi17 » 14 črc 2010 23:24

crewy píše:zvukovka stačí i ta 5.1 a navíc ten mixák ti svítit v traktoru nebude bo nemá midi... jeden kabel z předních repro pujde na jeden kanal mixu a to samé se zadníma bednama, ty tvoje 2.1 zapojíš do mixu
jak z předních a zadních beden ??

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od Avender » 14 črc 2010 23:49

Boze sa nestiham divit. V traktoru si to nastavis tak, ze deck A pojde cez output pre predne repro a deck B cez output pre zadne repro. Vystup (output) decku A zapojis do mixu na kanal 1 a output decku B na kanal 2. A na mix zapoj tie bedne, do output alebo master alebo jak to tam mas...
Je to to iste co pisal Crewy...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od Azu » 14 črc 2010 23:55

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od Azu » 14 črc 2010 23:57

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

kardi17
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2010 18:18

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od kardi17 » 15 črc 2010 00:24

až na to že já mám integrovanou 5.1 a mám jen ten zelený,modrý,růžový..
takže myslím že už tu je kámen úrazu a navíc mě to nebude svítit v tom traktotu bo to nemá midi,a před chvilkou tu byl post že to normál nastavím na A a B,takže jsem z toho upe debil..

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od Azu » 15 črc 2010 00:46

Řekl si to zcela správně, seš z toho debil. Tvůj problém je v tom že ty víš o počítači asi stejný hovno jako o těch dj programech, jinak by si věděl, že je to úplně u prdele jak to máš barevně označený. To, že ti nic svítit v programech nebude, snad musí být jasné, po pravdě nevím ani co by ti tam mělo svítit.
Přestaň u toho myslet a prostě to jen zapoj a nastav tak jak je tam uvedeno
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

kardi17
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2010 18:18

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od kardi17 » 15 črc 2010 11:17

já nevím..

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od crewy » 15 črc 2010 14:41

ježiš až najdeš dvě zdířky na té zvukárne co ti budou hrát to stejné co budeš mět puštené v například winampu tak si se zapamatuj a no pak zapojíš jednu zdířku na první kanál mixu a to samé s tým druhým kanálem. pak jen kdyžtak v traktoru to nastavíš podle toho obrázku.

kardi17
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2010 18:18

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od kardi17 » 15 črc 2010 16:16

crewy píše:ježiš až najdeš dvě zdířky na té zvukárne co ti budou hrát to stejné co budeš mět puštené v například winampu tak si se zapamatuj a no pak zapojíš jednu zdířku na první kanál mixu a to samé s tým druhým kanálem. pak jen kdyžtak v traktoru to nastavíš podle toho obrázku.
aha tak já mám jen tři zdířky!! mikrák,bedny a ten modrý.tak do kterého dalšího to mám asi tak zapojit můžeš mi říct ? :D

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od Avender » 15 črc 2010 16:27

Tak to mas smolu ...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od Azu » 15 črc 2010 16:57

kardi17 píše:aha tak já mám jen tři zdířky!! mikrák,bedny a ten modrý.tak do kterého dalšího to mám asi tak zapojit můžeš mi říct ? :D
Tak proč píšeš že máš integrovanou 5.1
Většina těch integrovaných 5.1 totiž funguje jako 2.0 + linkový a mic vstup, ale po přepnutí v nastavení pak ty vstupní konektory fungují jako výstupní pro připojení beden a máš pak 5.1
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

kardi17
Příspěvky: 6
Registrován: 14 črc 2010 18:18

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od kardi17 » 15 črc 2010 21:19

Azu píše:
kardi17 píše:aha tak já mám jen tři zdířky!! mikrák,bedny a ten modrý.tak do kterého dalšího to mám asi tak zapojit můžeš mi říct ? :D
Tak proč píšeš že máš integrovanou 5.1
Většina těch integrovaných 5.1 totiž funguje jako 2.0 + linkový a mic vstup, ale po přepnutí v nastavení pak ty vstupní konektory fungují jako výstupní pro připojení beden a máš pak 5.1
ale já to mám napsané v papírech od kompu. že mám 5.1

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: jak propojit stanton rm 406 s kompem ?

Příspěvek od crewy » 17 črc 2010 18:25

tak si najdi ve windowsech přepínání na 5.1 z 2.0. vetsinou v ovladači na zvukovku

Odpovědět