herni repro

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

herni repro

Příspěvek od Dj Tesadela » 30 kvě 2012 00:19

ahojte.vybiram si "na to domaci hrani" nejakou 2,1 sestavu a nejhlasitejsi celkove(70w) cca do 2tis je:genius sw-g.takze si ho asi koupim,jen me trosku desi ten privlastek-herni,gaming,kdyz u ostatnich je privlastek poslechovy atd....nebude to delat neplechu?diky
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: herni repro

Příspěvek od Dj Tesadela » 30 kvě 2012 14:58

nikdo nic?
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: herni repro

Příspěvek od piatro » 30 kvě 2012 16:51

možno to bude robiť neplechu susedom :)
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: herni repro

Příspěvek od Dj Tesadela » 31 kvě 2012 19:51

:-)
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

b.bounce
Příspěvky: 100
Registrován: 12 dub 2012 17:18

Re: herni repro

Příspěvek od b.bounce » 31 kvě 2012 20:04

Tak pak dej vedět jak to hraje za 900 kč jsem teda zvědavej :-)

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: herni repro

Příspěvek od Dj Tesadela » 01 čer 2012 14:29

b.bounce píše:Tak pak dej vedět jak to hraje za 900 kč jsem teda zvědavej :-)
nejlevnejsi stoji kolem 1500(za 900 je ta slabsi verze)....v pondeli budu objednavat(snad),tak pak napisu info..
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

b.bounce
Příspěvky: 100
Registrován: 12 dub 2012 17:18

Re: herni repro

Příspěvek od b.bounce » 01 čer 2012 21:13

Tak to asi měli u toho kam jsem koukal za 900 špatnej popisek zboží pač tam bylo fakt nachlup to samý jako u toho dražšího(1500) dej vedět pač taky hledám něco na chrastění doma.

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: herni repro

Příspěvek od Dj Tesadela » 07 čer 2012 13:55

b.bounce píše:Tak to asi měli u toho kam jsem koukal za 900 špatnej popisek zboží pač tam bylo fakt nachlup to samý jako u toho dražšího(1500) dej vedět pač taky hledám něco na chrastění doma.
takze vcera probehla mala zkouska:subac v pohode,duni dobre,ale co me prekvapilo byly ty dve male "svine" .kdyz to mam cele pustene jen na "pul plynu" tak se to jeste da,ale jak to "vosolis" :mrgreen: tak jsem mel pocit,ze mi bouchne hlava :lol: takze muj nazor,ze na doma do pokojojiku,nebo tak,to bohate staci.
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

b.bounce
Příspěvky: 100
Registrován: 12 dub 2012 17:18

Re: herni repro

Příspěvek od b.bounce » 08 čer 2012 11:06

tesadela píše:
b.bounce píše:Tak to asi měli u toho kam jsem koukal za 900 špatnej popisek zboží pač tam bylo fakt nachlup to samý jako u toho dražšího(1500) dej vedět pač taky hledám něco na chrastění doma.
takze vcera probehla mala zkouska:subac v pohode,duni dobre,ale co me prekvapilo byly ty dve male "svine" .kdyz to mam cele pustene jen na "pul plynu" tak se to jeste da,ale jak to "vosolis" :mrgreen: tak jsem mel pocit,ze mi bouchne hlava :lol: takze muj nazor,ze na doma do pokojojiku,nebo tak,to bohate staci.
Díky že jsi dal zpětnou reakci půjdu do nich tedy asi taky :-) Z jakýho krámu jsi je bral?

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: herni repro

Příspěvek od Dj Tesadela » 08 čer 2012 19:57

dnes jsem je vyzkousel trosku lepe i z mixakem a ve vetsi mistnosti asi tak 10*10m(zadni sousedi) no a:trosku me zklamal ten subac,pac jak ho das lehce prez pulku(na tom zesiku) tak drnci a nejak nestiha....(parkrat mi v nem i cvaklo nebo tak neco).na druhou stranu v mensi mistnosti,kdyz mas sousedy,tak to asi naplno stejne poustet nebudes....nevim no,je to na tobe.ja je kupoval pouze kvuly omezenemu rozpoctu.
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

b.bounce
Příspěvky: 100
Registrován: 12 dub 2012 17:18

Re: herni repro

Příspěvek od b.bounce » 09 čer 2012 06:46

No tak uvidim :-) tedka premejslim jesi si spis nekoupim HD 25ky a budu si hrat jen do sluchatek prinejhorsim pripichnu na mix nejaky stary chrastitka a pak koupim neco poradnyho z ceho by se nechalo hrat na nejakejch malejch akcicich typu "jedem na chatu se vozrat".

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: herni repro

Příspěvek od Dj Tesadela » 09 čer 2012 11:11

taky si pak budu kupovat silnejsi repro(asi se podivam po bazarech)prave na podobne chatove parby:-)jinak jsem si koupil sluchny od reloopu za 300kc a docela dobry,pritlak super,drzej dobre i na jednom uchu,jsou pohodlny,lehoucky ale dopurucovat je nebudu,pac nemam srovnani s jinymi,krom televiznich bezdrataku.-)
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Odpovědět