Eminence vs. Beyma

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
voče

Příspěvek od voče »

15" bass na stranu ve šneku nikdy nemůže utáhnout 600 lidí,to ti prostě nevěřim :) tak si postav tu megatonskou stavebnici. tuším EM215. 2x 15 eminence delta + driver de610 1,4" b&c. ale pod to opravdu ty dva 18" na stranu. kolik máš ne to peněz??
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

kocur

Příspěvek od kocur »

voče píše:15" bass na stranu ve šneku nikdy nemůže utáhnout 600 lidí,to ti prostě nevěřim :) tak si postav tu megatonskou stavebnici. tuším EM215. 2x 15 eminence delta + driver de610 1,4" b&c. ale pod to opravdu ty dva 18" na stranu. kolik máš ne to peněz??
to ze neveris je len tvoja vec. tvoj nazor ti neberiem.
peniaze este zatial nemam preto nemam ani stanoveny strop ale nechcem do toho vrazit zas prilis.
rozhodne mam ine moznosti ako kupit stavebnicu mam k dispozicii profesionalneho rezbara /stolara/ a mam viac ako 10 rocne skusenosti s modelarcenim.

pozri si foto.
http://img216.imageshack.us/my.php?imag ... 070da8.jpg

nemienim sa tu o nicom hadat kolko ludi to utiahne.
kazdy mame svoje skusenosti chcem len nacerpat nove informacie a doplnit vedomosti co bude asi najlepsia kombinacia k tomu slimaciku.
rozhodne si mi nasadil chrobaka do hlavy ale rozhodne by som zvazoval pasivnu a nie aktivnu ako som uz spominal.
Profi audio, zvučenie a iné...

EVO

Příspěvek od EVO »

kocur: Promiň, asi jsem Tě trochu zmátnul těma odkazama na fotky. Já Ti samozřejmě nenabízel něco takového co tam bylo, přesně jak už bylo napsáno, je to aktiv atd. měla to být spíš jen ukázka toho, jak to asi vypadá. 8" hornu seženeš buďto přes ten megaton nebo prodance.cz
JInak repra od RCF jsou skutečně absolutně jiná liga než ubohá eminence a věčněsekazící polská beyma. :!:
600 lidí s jednim turbem na stranu ozvučíš tak možná nějakou dechovku, rozhodně ne nějakou taneční party, nesmysl. Klidně na to postav tu megatonskou stavebnici EM215, a pokud jsem Ti opravdu nasadil brouka do hlavy, tak mrkni na tohle, hraje to zhruba 2x tolik co ta stavebnice a je to něco podobnýho co jsem Ti nabízel - 2x12"+8"horn+výškáč, je to od megatonu a přestože osazení reprama je docela velmi levné, hraje to ukrutně :!: :!: :!:
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=79597

Odpovědět