ECLER XPA 7000

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
DjJoseBee

ECLER XPA 7000

Příspěvek od DjJoseBee »

Zdravim,
chcel by som sa opytat, ci nemate niekto skusenosti s pouzitim tohto zosiku - ECLER XPA 7000

Potrebujem zosik na budenie subwoofrov, ktore budem napajat v mostiku na 4ohmy, momentalne ma 2x Kappa 15LF, ale chcem prejst na nieco lepsie, ako je napr. RCF.

Rozhodujem sa medzi RMX 1850HD alebo medzi tymto Eclerom, o ktorom som popravde nasiel velmi malo info. Preto sa Vas chcem opytat, ten 1850HD je overeny, spolahlivy a stvoreny na moje pouzitie, ale ten Ecler ma strasne láka, viete mi poradit ci ten Ecler ano alebo nie? :)

Ludek

Re: ECLER XPA 7000

Příspěvek od Ludek »

Ten Ecler neznám, ale RMX 1850HD je doslova "průmyslový standard" mezi levnějšími zesilovači na subwoofery. Používají ho všichni a já také, bez problému hraje do můstku do čtyř Ohmů a je na tento provoz přímo odladěný :!:

DjJoseBee

Příspěvek od DjJoseBee »

Este ho teraz niekde z ruky zohnat...A akurat ked ho chcem hned kupit, tak na nete neviem najst ani jeden na predaj :(...
prodance a bazos kukam stale a tam nic, neporadite mi kde 1850ku HD najdem?
Na novy nemam, takze jedine pouzivany

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Málo se po bazarech prodává, protože se ho nikdo nechce zbavovat. Je to držák a i používaný po letech se prodává za ceny skoro jako nový. Takže ti asi nakonec zbude ten Prodance, pokud na to spěcháš. Stejně bys moc neušetřil.

Odpovědět