Dvoulinka na SPEACON
Dvoulinka na SPEACON
Zdravim kluci, mam takovej problem. Koupil jsem new bedny ktery maji SPEACON vstupy a zesilovac ktery ma jen dvoulinkovy vystupy, takovy ty hifi svorky. Chtel jsem se zeptat zda pujde udelat ten SPEACON s tim dvoulinkovym kabelem a jak se to dela. Predem diky 

Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25
Re: Dvoulinka na SPEACON
Je to jednoduché. Na Speakon konektoru máš označenou polaritu (takže bys fázy mezi bednama prohodit nemělhavlis píše:Zdravim kluci, mam takovej problem. Koupil jsem new bedny ktery maji SPEACON vstupy a zesilovac ktery ma jen dvoulinkovy vystupy, takovy ty hifi svorky. Chtel jsem se zeptat zda pujde udelat ten SPEACON s tim dvoulinkovym kabelem a jak se to dela. Predem diky

Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200
Dej to na speakonu na 1+ a 1- (+ je červeny kabel, - je černý kabel). Případně na 2+ a 2-.
ReproMania.NET
To v případě, že budeš mít 4pin Speakon, ale určitě si vystačíš s 2pinovým. Nebo bydny mají bi amp přes jeden 4pin Speakon?LuKyss píše:Dej to na speakonu na 1+ a 1- (+ je červeny kabel, - je černý kabel). Případně na 2+ a 2-.
Tak diky moc za rady kluci
Nejak to vyzkousim, jo a nevis treba nejaky odkaz na dvou pinovy? Co treba kdybych ho objednal z dexon.cz? Dikes

Rosi píše:To v případě, že budeš mít 4pin Speakon, ale určitě si vystačíš s 2pinovým. Nebo bydny mají bi amp přes jeden 4pin Speakon?LuKyss píše:Dej to na speakonu na 1+ a 1- (+ je červeny kabel, - je černý kabel). Případně na 2+ a 2-.
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25
Tak Speakon 2pin je tady
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=79641
Já jich tam bral 10 i se zásuvkama a měl jsem je druhý den. Maj tam i dobrý kabely na repro.
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=79641
Já jich tam bral 10 i se zásuvkama a měl jsem je druhý den. Maj tam i dobrý kabely na repro.
Já to samé, ale 2x 4mm - to už jde do toho Speakonu tak tak narvat. Jsou dobré, poddajné, měkké.LuKyss píše:Já tam kupuju reprokabely značky TASKER o průřezu 2,5mm2.