domace hranie-študiove monitory

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
cikinkoo

domace hranie-študiove monitory

Příspěvek od cikinkoo »

zdravim,

potreboval by som poradit pri kupe studiovych monitorov alebo proste repro na domace hranie cez reloop digital jockey.
Bohuzial moja financna situacia je dost obmedzena v tomto case cize cena cca 2500,-SK...Rozmyslal som nad M-AUDIO STUDIO PRO 3 alebo nejakou 2+1 zostavou..kvalita zvuku sa pri takej cene neda ocakavat, ale ak budete vediet dobra cena/kvalita.

dik vopred :D

Mr.Stu

Re: domace hranie-študiove monitory

Příspěvek od Mr.Stu »

Mno pokud bys sehnal ještě o nějaký peníz navíc, tak super repráky jsou http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49788

Já vím, někdo může namítat, že je to sestava 2+1 a že ten zvuk bude oničem, ale teda podle mě hrají více než slušně a výkonem pro domácí hraní stačí bohatě. Takže pokud bys ještě nějaké peníze našetřil, tak tyto jsou opravdu fajn. Jo a dají se sehnat i levněji, ten odkaz je jen pro ilustraci :wink2:

cikinkoo

Příspěvek od cikinkoo »

este niekto by snad mohol pridat nazor :wink2:

poharik

Příspěvek od poharik »

ja by som sa na tvojom mieste rozhliadol po bazaroch, a kupil nejaky starsi zosik ( techhnics, pio a pod. z komponentovej veže napr. ) + bedne takisto bazarove do 2 500 sa vpohode vojdeš, a myslim že taketo niečo bude hrať lepšie ako nejake 2,1 ... 2 smiešne satelity + 1 sub ktory len bručí
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61

AlkoholiX

Příspěvek od AlkoholiX »

Souhlasím! nemá cenu vyhazovat za naprostej low-end, když za stejnej peníz koupíš v bazaru 2x tak lepší! já měl donedávna doma po domácku dělaný tří pásmový tesly s hifi tunerem, obojí víc jak 25let starý a hrálo to líp než lecjaký 2.1 nebo 5.1 :)
2x Numark TT500 + Vestax PMC06 ProA

djmpee

Příspěvek od djmpee »

AlkoholiX píše:Souhlasím! nemá cenu vyhazovat za naprostej low-end, když za stejnej peníz koupíš v bazaru 2x tak lepší! já měl donedávna doma po domácku dělaný tří pásmový tesly s hifi tunerem, obojí víc jak 25let starý a hrálo to líp než lecjaký 2.1 nebo 5.1 :)

taky naprosto souhlasim .mozna jenom jak se jeste spoji starsi ale dobry bedny s hi end zesakem jako v mym pripade (zes.Yamaha P 3500S & bedynky TESLA AKR 153 z roku XY :D jooo to je potom na vic nez domaci hrani)

Luco

Příspěvek od Luco »

Ale ak mas doma aspon nejaky zosilovac tak by sisi mohol aj poskladat za 2.500 by si urcite lepsie poskladal ako nejake 2.1 chrastitka...
Pio cdj200+cdj1000MK3+djm600

Odpovědět