Chcem to len ako bedne ked idem hrat niekde na chatu, kamosom a tak. Takze nepotrebujem nic extra ale nechcem kupit ani ziaden shit. Preto chcem vlastne aj aktivne ze vezmem notas, BCD, dve bedne a mozem zacat. Viem ze RCF ko je kvalitnejsie ale Dan vraj tiez nieje zly ale hrat som ich este nepocul. Tak preto ta otazka. Pripadne mozete navrhnut aj ine alternativy.
Pokud na to máš, tak kup RCF, nejen že na poloviční výkon tu chatu zboříš, ale pokud budeš potřebovat tak to v klídku zvládně aji nějakou menší párty venku na zahradě. RCF má vevnitř silnější zesilovač, který je oproti DAN bi-amp, a za další v Těch DANech je obyč Eminence a selénium.
RCF je kua dražší, ale na zvuku to bude sakra poznat..
jednoznacne rcf!kdyz uz to srovnavas teda,tak to vypada,ze ti nejde ani tak o cenu,tak to bych v zadnym pripade nevahal:)rcf-ko-kor art serie je fakt zvukove "husta" a je v ni fakt hodne moc potencialu-chatu ti to nezbori,ale musis si davat pozor:)
Věř, že to RCF za ty prachy stojí, a když vemu
zvukový výkon + kvalita zvuku + kvalita (výdrž) + výhody případného prodeje --- jednoznačně vychází, že RCF má více než 2 násobnou hodnotu
sam som vlastnikom niekolkych aktivov aj pasivov od RCF. počul som hrat DAN a viem velmi dobre ako hraju RCF....tu nieje absolutne čo riešit.....jednoznačne RCF,,,dovodov na kupu RCF je naozaj velmi vela hladaj aj sem na foru aj inde každy kto robi so zvukom ti povie to isteeee....
pali - ake RCFka mas? porad mi nejake vhodne riesenie na nejake party ako som uz pisal na chatach a tak. pripadne mozno aj na nejaku malu disku pripadne na ozvucenie nejakej oslavy a tak. ja som pozeral na tie ART315 tak neviem ci su to tie prave???
ja mam 2xRCF325A dalej 2xRCF 4PRO8002AS+ 2xRCF hornflex no na take to male akcie ti uplne stači 2xRCF ART310A+705Ači ake to ma označenie tie RCF ART 315 su dobre maju 15bass reprak takže zahraju aj basy ale kupil by som ku nim aj subwofery a možeš hrat aj velke akcie