Cerwin Vega Int 118S spálené repra
Cerwin Vega Int 118S spálené repra
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda nemá někdo zkušenosti s těmito suby. Podařilo se mi v nich odpálit repra a nikde je nemůžu najít, zkoušel jsem psat i na jejich české stránky ale zatím se nikdo neozval. Repra nesou název SW18A ale ty jsem také nikde nenašel, jediné co jsem našel tak na zahraničních stránkách Recone Kits a to si nejsem jistý, zda bych to zvládl opravit.
Pokud by mněl někdo zkusenosti s opravou, popřípadě za jaké jiné repra vyměnit, byl bych moc rád za radu.
rád bych se zeptal, zda nemá někdo zkušenosti s těmito suby. Podařilo se mi v nich odpálit repra a nikde je nemůžu najít, zkoušel jsem psat i na jejich české stránky ale zatím se nikdo neozval. Repra nesou název SW18A ale ty jsem také nikde nenašel, jediné co jsem našel tak na zahraničních stránkách Recone Kits a to si nejsem jistý, zda bych to zvládl opravit.
Pokud by mněl někdo zkusenosti s opravou, popřípadě za jaké jiné repra vyměnit, byl bych moc rád za radu.
Re: Cerwin Vega Int 118S spálené repra
skus napsat do nejakyho servisu, tam by ti meli ten recone kit vymenit, pocitam tak kolem 500 za reprak, urcite by te to vyslo levnejc recone kit + servis nez ho kupovat celej, muzes skusit servis v prodancu, pripadne rolay ve valmezu
Jj dobrej tip, už sem to dneska tak nějak vše obepsal a zjištoval..no každopíďo jsem si pěkně přidělal práce a levný to taky nebude..kdybych chtěl ty cerwiny novy tak 3500Kč jeden reprák plus dovoz z améra...sem zvědavej za kolik budou ochotni to dat dohromady v nějakým servisu...tady je smrt ten recore sehnat...Bohužel za blbost se platí..honcka píše:skus napsat do nejakyho servisu, tam by ti meli ten recone kit vymenit, pocitam tak kolem 500 za reprak, urcite by te to vyslo levnejc recone kit + servis nez ho kupovat celej, muzes skusit servis v prodancu, pripadne rolay ve valmezu

-
nebo se domluv sklukama z prodance jestli by tam nesel posadt novej a lepsi reprak ?
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
jj to je taky celkem dost schudny, najit parametricky nejblizsi reprak a dat tam nejaky RCF nebo B&C
to byla hned druhá věc co jsem zkoušel...ale z prodancu odepsali, že by potřebovali aspon jeden reprák z té bedny a nejlépe funkční..no uvidíme...nějak to dopadne..ale asi objednám nový a hold budu muset vydržet..za blbost se platí...sem kus jeleňa
muzes skusit to jenom premotat, skus ten rolay, my jsme si tam nechavali premotavat stredobasy DAS 15P, kvuli tomu, ze kity v ty dobe nebyly k dostani a vse v poradku
http://www.rolay.cz/index1.html
zavolej tam, zjisti si cenu, pak je tam posles postou a oni ti je za cca 14 dnu poslou naspatek na dobirku opraveny
zavolej tam, zjisti si cenu, pak je tam posles postou a oni ti je za cca 14 dnu poslou naspatek na dobirku opraveny
[quote="honcka"]muzes skusit to jenom premotat, skus ten rolay, my jsme si tam nechavali premotavat stredobasy DAS 15P, kvuli tomu, ze kity v ty dobe nebyly k dostani a vse v poradku
zavolej tam, zjisti si cenu, pak je tam posles postou a oni ti je za cca 14 dnu poslou naspatek na dobirku opraveny[/quote]
To je krásný, ale asi by to vyřešilo problém jen s jedním repro, ten má asi v háji jen tu cívku, ale ten druhej bude asi v háji víc, ten chrčí jen když na něj z lehka zatlačím, tam to bude asi horší..ale za zkoušku nedám nic, třeba bude taky stačit převinout...
zavolej tam, zjisti si cenu, pak je tam posles postou a oni ti je za cca 14 dnu poslou naspatek na dobirku opraveny[/quote]
To je krásný, ale asi by to vyřešilo problém jen s jedním repro, ten má asi v háji jen tu cívku, ale ten druhej bude asi v háji víc, ten chrčí jen když na něj z lehka zatlačím, tam to bude asi horší..ale za zkoušku nedám nic, třeba bude taky stačit převinout...
to druhy je na 100% taky civka, akorat vic pripecena
jo asi jo, jak je to s těma opravama, dokáží ten reprák dát do stavu aspoň přibližně stejného jak byl než jsem jej poslal do věčných lovišť? Nebo jej už nebudu moct tolik zatěžovat?Zvuk bude mít stejný?To asi jo že?honcka píše:to druhy je na 100% taky civka, akorat vic pripecena
ty 15" DASY hrajou jak novy, zatezuju je uplne stejne jako origo
prej jsou pri premotavani akorat problemy, kdyz je origo civka delana plochym dratem (vykonesi RCF, B&C)
BTW jak se ti to povedlo spalit?
prej jsou pri premotavani akorat problemy, kdyz je origo civka delana plochym dratem (vykonesi RCF, B&C)
Sám nevím jak, ale asi dlouhodobým přetěžováním...hrál jsem cca od 18:00 na stejný výkon do půl noci..o půl noci si to řeklo že to lekne a taky leklo...bedny mají 500W Rms zesik 600...ale ten mám vždy tak na 85procent..odehrál jsem tak již hafo akcí a umřely až teď..ale je pravda že sem tomu pomohl přez mix..krapet víc gainů asi...Ale divný je, že to hrálo,hrálo, pak to zasmrdělo ale hrálo to furt..jak jsem to ucítil, tak jsem to celý vypl a když jsem to zapl už ani jedna nejela..Já to říkám pořád, alkohol za mix nepatří...honcka píše:ty 15" DASY hrajou jak novy, zatezuju je uplne stejne jako origo
na kolik je honis frekvencne?
Hoja hoj,honcka píše:na kolik je honis frekvencne?
Tak jsem se díval a mám je nastavené na cca 120Hz.
Jinak repra v Rolay opravili velice rychle a vypadá to, že práci odvedli moc dobrou.
Cena byla sice 3000Kč za oba kusy ale za tu rychlost opravy mi to nebylo líto dát.
Dík moc za radu
Čojda