Cerwin-Vega Club set

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
DJ_Lukas

Cerwin-Vega Club set

Příspěvek od DJ_Lukas »

Zdravím, vybírám hudbu na menší discotéku a hodně se libí set od Carwin Vega ale nemám možnost si ho poslechnout někde než to koupím, tak sem se chtěl zeptat vás kdo to slyšel hrát jestli to za ty prachy stojí.

Přesně to je
4x Cerwin-Vega CVA 28X
1x Cerwin-Vega CVA-121X

No a ještě bych měl jeden dotaz a to jak se tyhle bedny připojujou k mixáku?

microgenius

Re: Cerwin-Vega Club set

Příspěvek od microgenius »

DJ_Lukas píše:Zdravím, vybírám hudbu na menší discotéku a hodně se libí set od Carwin Vega ale nemám možnost si ho poslechnout někde než to koupím, tak sem se chtěl zeptat vás kdo to slyšel hrát jestli to za ty prachy stojí.

Přesně to je
4x Cerwin-Vega CVA 28X
1x Cerwin-Vega CVA-121X

No a ještě bych měl jeden dotaz a to jak se tyhle bedny připojujou k mixáku?

myslim ze nejake bedny od teto firmy mel azu arikal ze paradni zvuk
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Lukas McPraask

Příspěvek od Lukas McPraask »

http://www.cerwin-vega.cz/pdf/manual_CVA28_CZ.pdf
Tam je napsaný jak repro zapojit. Slyšel jem na tyhle repráky jen chválu. Taky je budu kupovat :D
Reloop Digital Jockey 2 - Controller Edition...se mám čím chlubit co ?

ToLa

Příspěvek od ToLa »

A slyšeli jste tu chválu taky od někoho jiného než od Azua? :-D
Ne vždy je dobré dát na jeho rady ;-) :-D

Azu

Příspěvek od Azu »

Neboj chválili je tady jiní lidé než já, já sem tu o nich snad skoro vůbec ani nepsal krom toho že je mam doma, ostatně si je u mně doma také slyšel :-)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Azu

Příspěvek od Azu »

Neboj chválili je tady jiní lidé než já, já sem tu o nich snad skoro vůbec ani nepsal krom toho že je mam doma, ostatně si je u mně doma také slyšel :-)
Pravdou je, že dneska bych už šel ale asi do něčeho jiného, já je kupoval v době kdy přišli na trh za zaváděcí cenu, takže to byla zajímavá cena. Jinak to chce opravdu jedině jako komplet celou sestavu i se subwooferem, bez něj samotné satelity nemají smysl krom maličkatých prostor. Za ty peníze co se prodávají samotné satelity, bych dnes raději připlatil a vzal QSC K12, vůbec tahle K řada je mazec, doporučuju navštívit Pradance a poslechnout si je v sestavě i s tím jejich subwooferem.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Co se týče QSC K12, tak se musím pochlubit, že je mám už pár dní doma a k nim i jeden Ksub. Zvukově naprosto perfekní, v podstatě se jedná o hifi zvuk, ale s výkonem v řádu kW. :) V sobotu jsem s tímto aparátem odehrál jednu svatbu na větším sále s více než stovkou lidí a přesto že jsem po půlnoci hrál opravdu nahlas, nepodařilo se mi záhlédnout ani jednou bliknout ledky limit, takže jsem ještě na hranici maximálního výkonu nenarazil.

edit 29.6.2010 - Tak Ksuby už mám dva. Pokud je dám doprostřed vedle sebe, získám další 3dB + 3dB navíc a spolu zahrají už podstatně hlasitěji, než jakýkoliv jiný, srovnatelně velký profi subwoofer s jedním (15 nebo 18) reprákem. A navíc se to snadno převáží/přenáší. Velký 18 palcový hornflex sub opravdu do osobáku nedostanu, ale dva Ksuby + dvě K12 ano. A ještě mi zbude volný celý kufr na další věci..

Poku by vás o těchto bednách cokoliv zajímalo, ptejte se. Několik večerů před nákupem jem prolézal internet a hledal informace, takže vím o těchto bednách skoro všechno....
Naposledy upravil(a) Ludek dne 29 čer 2010 02:49, celkem upraveno 4 x.

PoLyTaR

Příspěvek od PoLyTaR »

Přesně tuhle sestavu mají v klubu kde občas hrávám a je to masakr... zvuk špičkový, ale kolikrát se mi zdá že ten subač je až moc hlasity... ale rozhodně to stojí za to!

Odpovědět