blba otazka

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

blba otazka

Příspěvek od Dj Tesadela »

procitam a procitam ale porad nevim jaky je rozdil mezi 2 a 3 pasmovym reproduktorem. taky mi neni jasny, jaky typ repra budu potrebovat(predpokladam,ze vdechny,jen se chci ujistit)subac,vyky,stredy....a od jake vataze by meli mit zesilovac(aktiv,pasiv)? diky
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: blba otazka

Příspěvek od honcka »

pasma to jsou prave ty basy stredy vejsky, kdyz kazdy to pasmo hraje samostatne reprak, tak mas 3 psamovou soustavu, aktiv-pasiv nevim jak to beres, bud to muzes brat aktivni bedna (ma v sobe zesilovac) vs pasivni bedna (potrebujes zesilovac externi) nebo mas taky aktivni deleni signalu (potrebujes crossover a pro kazdy pasmo zvlast zesilovac) vs pasivni deleni signalu (v bedne je vyhybka a signal se deli mezi pasma az za zesilovacem).

Jestli tomu nerozumis, kup si do zacatku 2 aktivni bedny, solidni spolehlivou aktivku koupis od nejakejch 15000 za bednu

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: blba otazka

Příspěvek od Dj Tesadela »

to honcka:diky za tvuj cas.predpokladam,ze mi radis koupit 3 pasmovy reproduktor,je to tak?akorat ja si bohuzel budu muset vybirat mezi nejakyma omnitronikama apod.pac muj rozpocet na repro bude kolem 3tis.casem bych si koupil neco lepsiho.....doporucill by jsi mi neco?vim,ze jsi mi tenkrat psal neco o repro k pocitaci za ty prachy....myslys,ze by to do zacatku stacilo,nebo jsem si ted pekne nabehl(blbou otazkou)?
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: blba otazka

Příspěvek od honcka »

Radim koupit 2 pasmovy spolehlivy aktivky
Jestli chces 3000 splachnout do zachoda, tak si kup Omnishity

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: blba otazka

Příspěvek od Dj Tesadela »

a kdybych si misto tech omnitronicu koupil radeji sestavu2,1,treba od phlipse 60w do2tis(2*repro+1*subwofer),slo by to zapojit na mix?
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: blba otazka

Příspěvek od honcka »

Jestli to chces akorat na doma, tak by to melo bejt v pohode, na verejnou produkci je to slaby

Odpovědět