Nenapsal jsi konkrétní použití reproduktoru, a ani co s tím hodláš dělat. Ale osobně bych šel do BC speakers, a to jak středobas, bass, či driver. (ted nevím jestli beyma vyrábí vejškáče, já to viděl většinou akorát v subech)...
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
mam 2x15plb76 s de610 ve sloupech. jednou sme to porovnavali taky s nejakou bednou osazenou beymama 15" a nejakym driverem,a jednoznacne vyhraly B&C. no ale ona i ta konstrukce bedny s beymama byla nejaka domorobo a strasne rezonovali steny a driver teda strasnej chrchlak. buzeno oboje rmx2450. nakupka tech beym byla zrejme o neco nizsi,nez tech B&C,ale zvukove to byl propad.
Přidávám se k ostatním, rozhodně BaC a nebo RCF(hlavně na basy), beyma je polskej shit, kterej je absolutně neadekvátní za ty peníze a kor drivery, ty jsou úplně out.
Btw. např. drivery mě nejvíc lahoděj od BaC, jsou takový jemný, např. RCF jsou už takový dost vostrý až dráždivý..
Děkuji za rady ja se tedy původně přikláněl také těm BaC ale radši jsem se zeptal na názor ostatních protože nemam se stavbou reproboxu zkušenosti a tedy ani s reproduktory. A jednalo by se asi o 18" nebo 15"
18PS100 4/ohm
Výrobce: B&C Speakers
15PS100 4/ohm
Výrobce: B&C Speakers
podle plánku:
EAV-SB118 http://www.d-a-s.cz/index.php?page=konstrukce
EM15bass http://www.prodance.cz/download/EM15bass.pdf
beyma rozhodne nejsou spatne reproduktory a uz vubec ne polske:))
presdto ze se prodance snazi shazovat beymu jak se da, nedari se ji to a repra beyma jsou hojne a s uspechem pouzivana, kvalita je urcite srovnatelna s bc speakers, v necem je i predci, napriklad nova repra bc maji reseny privod od terminalu k membrane obycejnym nespletenym dratem ve velmi tuhe buzirce a casto se stava ze se uklepou.stalo se mi to jiz 4x, u repro beyma ktere pouzivaji klasicke pletene lanko jeste nikdy. a kdyz zapatrate na netu, tak zjistite, ze zdaleka nejsem sam s takovou zkusenosti.
bc a beyma jsou kvalitou a vykonem za podobnou cenu zcela srovnatelna repra, rcf je na tom celkove o neco lepe nez obe zminovane znacky.