Beyma VS BC speakers

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
SKRDLIK

Beyma VS BC speakers

Příspěvek od SKRDLIK »

Jakej je váš názor :?:
Nějak se nemůžu rozhodnout. Prosím poraďte předem nemam zkušenosti ani s jednou touhle značkou dík.

Bj_Carda
Vybavení

Re: Beyma VS BC speakers

Příspěvek od Bj_Carda »

Nenapsal jsi konkrétní použití reproduktoru, a ani co s tím hodláš dělat. Ale osobně bych šel do BC speakers, a to jak středobas, bass, či driver. (ted nevím jestli beyma vyrábí vejškáče, já to viděl většinou akorát v subech)...
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Jednoznacne BC speakers at je to cokoliv :wink:

Neres Beyma vs BC speakers, ale BC speakers vs RCF :!:

voče

Příspěvek od voče »

mam 2x15plb76 s de610 ve sloupech. jednou sme to porovnavali taky s nejakou bednou osazenou beymama 15" a nejakym driverem,a jednoznacne vyhraly B&C. no ale ona i ta konstrukce bedny s beymama byla nejaka domorobo a strasne rezonovali steny a driver teda strasnej chrchlak. buzeno oboje rmx2450. nakupka tech beym byla zrejme o neco nizsi,nez tech B&C,ale zvukove to byl propad.

neres beymu a ber B&C nebo RCF. to je spicka!
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

EVO

Příspěvek od EVO »

Přidávám se k ostatním, rozhodně BaC a nebo RCF(hlavně na basy), beyma je polskej shit, kterej je absolutně neadekvátní za ty peníze a kor drivery, ty jsou úplně out. :P :lol:
Btw. např. drivery mě nejvíc lahoděj od BaC, jsou takový jemný, např. RCF jsou už takový dost vostrý až dráždivý..

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Beyma je ještě použitelná na HI-FI, na P. A. nikoliv.
ReproMania.NET

SKRDLIK

Příspěvek od SKRDLIK »

Děkuji za rady ja se tedy původně přikláněl také těm BaC ale radši jsem se zeptal na názor ostatních protože nemam se stavbou reproboxu zkušenosti a tedy ani s reproduktory. A jednalo by se asi o 18" nebo 15"
18PS100 4/ohm
Výrobce: B&C Speakers
15PS100 4/ohm
Výrobce: B&C Speakers
podle plánku:
EAV-SB118 http://www.d-a-s.cz/index.php?page=konstrukce
EM15bass http://www.prodance.cz/download/EM15bass.pdf

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Nabízím výrobu subwooferů, za rozumnou cenu, kdyžtak mě kontaktuj.
ReproMania.NET

SKRDLIK

Příspěvek od SKRDLIK »

Kdybych postavil ten EAV-SB118 http://www.d-a-s.cz/index.php?page=konstrukce a dal do něj 18PS100 4/ohm Výrobce: B&C Speakers 700W
Bude mi k tomu stačit stavebnice od megatonu z http://www.prodance.cz EM 151 jako satelit :?:

voče

Příspěvek od voče »

jo
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

dioptrick

Příspěvek od dioptrick »

beyma rozhodne nejsou spatne reproduktory a uz vubec ne polske:))
presdto ze se prodance snazi shazovat beymu jak se da, nedari se ji to a repra beyma jsou hojne a s uspechem pouzivana, kvalita je urcite srovnatelna s bc speakers, v necem je i predci, napriklad nova repra bc maji reseny privod od terminalu k membrane obycejnym nespletenym dratem ve velmi tuhe buzirce a casto se stava ze se uklepou.stalo se mi to jiz 4x, u repro beyma ktere pouzivaji klasicke pletene lanko jeste nikdy. a kdyz zapatrate na netu, tak zjistite, ze zdaleka nejsem sam s takovou zkusenosti.
bc a beyma jsou kvalitou a vykonem za podobnou cenu zcela srovnatelna repra, rcf je na tom celkove o neco lepe nez obe zminovane znacky.

Odpovědět