Behringer MX 882 Ultralink PRO

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
times

Behringer MX 882 Ultralink PRO

Příspěvek od times »

Ma niekto skusenosti Potrebuejem zapojit z jedneho zvukového linku štyri zosilovače chcem použiť Behringer MX 882 Ultralink PRO ten ma vystupy XLR a zosilovače vstupy 2x Cinch vie niekto poradiť ako to spravne zapojiť MIX
pult je Ibiza DJM-102.

honcka
Vybavení

Re: Behringer MX 882 Ultralink PRO

Příspěvek od honcka »

Kup si 8 kabelu potrebne delky cinch samice xlr, ktery pujdou ze spliteru do zesilovacu a 2 kabely velky jack samec xlr, ty pujdou z mixu do spliteru a zapoj to podle manualu stranka 9

times

Příspěvek od times »

Dik za odpove ale môžeš to neak podrobnejšie uplne polopate nieje mi ta schema uplne jasna neaky nakres pre blbeho dik.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Dulezity je akorat mit to u vsech kanalu preply na split, pak si akorat nastavis hlasitost a balanci, s tim si pohraj a hned to pochopis

times

Příspěvek od times »

to znamena že na spliteri budu zapojene oba XLR aj samec a samica to mi nie je jasne.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Uz to mas doma? Jestli ne, tak se o tom bavit je akorat strata casu, az si koupis splitter, kabely, velky jacky zapojis do mixu, cinche do zesilovacu, tak ti bude jasny kam zapojit ty xlr

times

Příspěvek od times »

Môžeš mi dať neaky link na tie kabely ktore su to alebo neaky eshop na internete.

times

Příspěvek od times »

Nie je mi jasne že osem kabelov Cinch samice a XLR ked pre zosik je treba samce cinch a spliter je XLR Samica aj Samec a kable su but cinch samec alebo cinch samica ?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

ne cinch samice a xlr
Ale cinch a samice xlr
Podivej se co je na spliteru out a na zesiku in a podle toho koupis kabel a vyjde ti ze mas koupit tohle
http://kytary.cz/bespeco-bt2300/HN142307/
Jeste se podivej co mas na mixu out a na spliteru in a vyjde ti ze mas koupi tenhle kabel
http://kytary.cz/bespeco-slsm100/HN104785/

times

Příspěvek od times »

OK moc krat dik moc si mi pomohol zapojenie MIX - Spliter OK len mi prosim ta ešte poraď zapojenie zosik - spliter Kabel Spliter OUT XLR -- zosik IN cinch tu mam problem u mna su na zosiku IN cinch dva červeny a biely. Neviem či je kabel Spliter OUT XLR a zosik IN 2xcinch ak sa ti da porad moc krat dik.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Na profi se jede co kanal to kabel a pak mu priradis knobem balance jestli ma bejt nalevo, napravo, nebo kdyz ho nechas uprostred, tak ti bude to hrat mono, je to popsany v tom manualu, konkretne u tebe, jestli to chces mit normalne stereo, tak zapojis pro kazdej zesilovac 2 kabely xlr cinch a u jednoho das balanci naplno nalevo a u druhyho naplno napravo. stereo vystup je na tom splitteru akorat ten main, Kterej se pouziva jako prutok, kdyz to chces propojit s dalsi masinou, napr s dalsim splitterem, ale klidne ho muzes pouzit.

Odpovědět