Ma niekto z vas skusenosti s tymto zariadeniem?
Kvalita spokojnost alebo zas dalsi nepodarok z dielne Behringer???
Behringer CX3400
Behringer CX3400
Profi audio, zvučenie a iné...
Re: Behringer CX3400
Osobní zkušenosti nemám, ale co jsem tak vyčet, lidi jsou většinou za tu cenu spokojený, s RANE se to samozřejmě nedá srovnávat ani náhodou, ale pokud je finanční krize, svojí službu to odvede za ty prachy prý adekvátní, rozhodně je to jeden z "lepších" výrobků od Behringera, ale jak říkám, je to o ceně, určitě bych doporučil Rane
zvukově a kvalitou a výdrží the best!!!

nikto sa na inom odbornom fore zmienil aj o DBX 234XL.EVO píše:Osobní zkušenosti nemám, ale co jsem tak vyčet, lidi jsou většinou za tu cenu spokojený, s RANE se to samozřejmě nedá srovnávat ani náhodou, ale pokud je finanční krize, svojí službu to odvede za ty prachy prý adekvátní, rozhodně je to jeden z "lepších" výrobků od Behringera, ale jak říkám, je to o ceně, určitě bych doporučil Ranezvukově a kvalitou a výdrží the best!!!
nieje to tiez nejak extra drahe ale nema to vstavany limiter.
Rane AC 24 sa mi celkom paci ale co cena?
Profi audio, zvučenie a iné...
DBX je sice taktéž známá firma, ale nevím žádné reference a své domněnky říkat nebudu..
Rane je úplně adekvátní za tu cenu, zvukově s Behringerem neporovnatelné a kvalitou taktéž. Prostě pokud koupíš RANE, můžeš si být na 101% jistej, že máš špičku, kterou máš prostě na furt, je to sice pálka ale investice. A taky, kdyby se něco pos*alo a potřeboval by ses toho zbavit, prodáš to pořád za luxusní peníze, každej si to od Tebe rád koupí, takže se nemusíš bát ztráty peněz...
Rane je úplně adekvátní za tu cenu, zvukově s Behringerem neporovnatelné a kvalitou taktéž. Prostě pokud koupíš RANE, můžeš si být na 101% jistej, že máš špičku, kterou máš prostě na furt, je to sice pálka ale investice. A taky, kdyby se něco pos*alo a potřeboval by ses toho zbavit, prodáš to pořád za luxusní peníze, každej si to od Tebe rád koupí, takže se nemusíš bát ztráty peněz...
Kamarád tento aparát má a je to velmi dobrý za tu cenu.
Ahoj mám Cx 3400 Behringer. Chtel bych se zeptat na ten limiter Mám ho na nule ale pusteny. Sviti kontrolka. Jednou jsem to asi trochu prehnal a bliklo to cervene. Je mozne, ze se vypnul subbas? Že vyhybka vypla jeden kanal?
Ahoj mám Cx 3400 Behringer. Chtel bych se zeptat na ten limiter Mám ho na nule ale pusteny. Sviti kontrolka. Jednou jsem to asi trochu prehnal a bliklo to cervene. Je mozne, ze se vypnul subbas? Že vyhybka vypla jeden kanal?
Nemyslím si. Je to peak liniter špičky to obmedzí ale nemal vy výstup úpplne zmutovať. Nespráva sa to až tak korektne ako keď sa použije compresor/limiter vhodne nastavený. Úplne ideálne je na ochranu použitie DSP čo dokáže v reálnom čase spočitovať stredný výkon (rms) a upraviť ho na zadanú hdnotu. Limiter je dvojsečná zbraň, ochráni to pred špičkami, no zvýši sa stredný výkon resp. energia ktorú musí repro odchladiť. Pomáhalo to najme v situácii keď sa k repro použil menej výkonný zosil tak sa z toho dal vyžmýkať nejaký decibel navyše resp. bez degradácie zvuku v limite zosilňovača.
Dekuji tak jsem. To omylem v zadu zmackl.