Behringer CX3400

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
kocur

Behringer CX3400

Příspěvek od kocur »

Ma niekto z vas skusenosti s tymto zariadeniem?
Kvalita spokojnost alebo zas dalsi nepodarok z dielne Behringer???
Profi audio, zvučenie a iné...

EVO

Re: Behringer CX3400

Příspěvek od EVO »

Osobní zkušenosti nemám, ale co jsem tak vyčet, lidi jsou většinou za tu cenu spokojený, s RANE se to samozřejmě nedá srovnávat ani náhodou, ale pokud je finanční krize, svojí službu to odvede za ty prachy prý adekvátní, rozhodně je to jeden z "lepších" výrobků od Behringera, ale jak říkám, je to o ceně, určitě bych doporučil Rane :arrow: zvukově a kvalitou a výdrží the best!!!

kocur

Příspěvek od kocur »

EVO píše:Osobní zkušenosti nemám, ale co jsem tak vyčet, lidi jsou většinou za tu cenu spokojený, s RANE se to samozřejmě nedá srovnávat ani náhodou, ale pokud je finanční krize, svojí službu to odvede za ty prachy prý adekvátní, rozhodně je to jeden z "lepších" výrobků od Behringera, ale jak říkám, je to o ceně, určitě bych doporučil Rane :arrow: zvukově a kvalitou a výdrží the best!!!
nikto sa na inom odbornom fore zmienil aj o DBX 234XL.
nieje to tiez nejak extra drahe ale nema to vstavany limiter.
Rane AC 24 sa mi celkom paci ale co cena?
Profi audio, zvučenie a iné...

EVO

Příspěvek od EVO »

DBX je sice taktéž známá firma, ale nevím žádné reference a své domněnky říkat nebudu..

Rane je úplně adekvátní za tu cenu, zvukově s Behringerem neporovnatelné a kvalitou taktéž. Prostě pokud koupíš RANE, můžeš si být na 101% jistej, že máš špičku, kterou máš prostě na furt, je to sice pálka ale investice. A taky, kdyby se něco pos*alo a potřeboval by ses toho zbavit, prodáš to pořád za luxusní peníze, každej si to od Tebe rád koupí, takže se nemusíš bát ztráty peněz...

SKRDLIK

Příspěvek od SKRDLIK »

Kamarád tento aparát má a je to velmi dobrý za tu cenu.

hromiss

Příspěvek od hromiss »

Ahoj mám Cx 3400 Behringer. Chtel bych se zeptat na ten limiter Mám ho na nule ale pusteny. Sviti kontrolka. Jednou jsem to asi trochu prehnal a bliklo to cervene. Je mozne, ze se vypnul subbas? Že vyhybka vypla jeden kanal?

hromiss

Příspěvek od hromiss »

Ahoj mám Cx 3400 Behringer. Chtel bych se zeptat na ten limiter Mám ho na nule ale pusteny. Sviti kontrolka. Jednou jsem to asi trochu prehnal a bliklo to cervene. Je mozne, ze se vypnul subbas? Že vyhybka vypla jeden kanal?

djmayo

Příspěvek od djmayo »

Nemyslím si. Je to peak liniter špičky to obmedzí ale nemal vy výstup úpplne zmutovať. Nespráva sa to až tak korektne ako keď sa použije compresor/limiter vhodne nastavený. Úplne ideálne je na ochranu použitie DSP čo dokáže v reálnom čase spočitovať stredný výkon (rms) a upraviť ho na zadanú hdnotu. Limiter je dvojsečná zbraň, ochráni to pred špičkami, no zvýši sa stredný výkon resp. energia ktorú musí repro odchladiť. Pomáhalo to najme v situácii keď sa k repro použil menej výkonný zosil tak sa z toho dal vyžmýkať nejaký decibel navyše resp. bez degradácie zvuku v limite zosilňovača.

hromiss

Příspěvek od hromiss »

Dekuji tak jsem. To omylem v zadu zmackl. :)

Odpovědět