Behringer CX 3400 (vs DCX 2496)

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Denon

Behringer CX 3400 (vs DCX 2496)

Příspěvek od Denon »

Na zaklade informaci z tematu o DCX 2496 jsem se rozhodnul zalozit novou diskuzi. Pri pouziti primovyzarujicich reproboxu je DCX zbytecne a postaci klasicka vyhybka. Podival jsem se co kde maji a za dobry penize je Behringer CX 2310 a CX 3400. Evo sice doporucoval Rane, ale to je moc penez. Za ty penize uz mam DSPcko (Behringera :lol: ). Ta CX 3400 mi padla do oka. Sice je to Behringer, ale kdyz to neni digital, tak by to mohlo mit lepsi zvuk nez DCX 2496 ne?

voče

Re: Behringer CX 3400 (vs DCX 2496)

Příspěvek od voče »

tak znova:
pochop,že todle jsou ty nejhorší - i když použitelný - crossy a DSP. podle toho se rozhodni. zvuk to prasí slyšitelně - teda samozřejmě, že když budeš hrát přes behringera, tak si ucho zvykne a budeš si řikat, že to tak strašný není a že to je vlastně i dobrý.. ALE zkus to pak vyměnit za RANE, to je čistota !!

víc nic psát nebudu, páč to zjevně nemá smysl.
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

Ninja

Příspěvek od Ninja »

zas tak strasny to nebude. vyhybky od behringera jsem videl na hodne akcich a zvuk byl OK. rane bude mozna lepsi, ale na akcich ti ten rozdil mezi rane a behringerem stejne nikdo neoceni :wink2:

voče

Příspěvek od voče »

to mi je uplně jasný, že lidem je to jedno, ale mě to jedno neni, co do nich pouštim. opravdu hodně lidí kolem ze soundů maj uliho. pár už se jich nějak porouchalo, pár jich drží už roky. jeden sound přešel z uliho na rane a já byl svědkem toho,co to udělalo, proto to řikam a stojim si za tim. prostě z těch repráků vyždíme víc a hezčejc.. a navíc co to je zaplatit o sedmičku víc oproti celýmu aparátu ? cross je srdce PAčka ! ale je fakt, že pokud máš srajdu PA, kup srajdu srdce... já tímdle směrem jít nehodlám a taky to nebudu nikomu nutit :-)
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

genrot1

Příspěvek od genrot1 »

Ja mam tiež dcx hra to pre moje potreby? Hra. Počujú ozrani rozdiel? Nepocuju. Za tych 300e je obsah dcx neuverítelny.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Mel jsem DCX mam rane, zvukovy rozdil je markantni, navic kdyz toho rana dobre nastavis, tak muzes klidne od aparatu odejit a nemusis se bat, ze nejaky pako neco spali

Odpovědět