chtěl jsem se zeptat..když mám aktivní bedny z věžě a nejsou na jacky, ale na takový ty drátky(roztřepený asi měďený) tak to můžu připojit k mixáku nebo na to musim propojit s věží a nebo na to existujou nějaký redukce...diky
No, jestli máš normální věž tak zapoj do zásuvky AUX IN 2xcinch-2xcinch, který vede k mixu. Na věži pak dáš volbu AUX, aby ti to hrálo z mixu.
Bedny spojíš s věží tak, že u bedýnek, resp. kabelu odstraníš izolaci (musí být vidět měděný drát) a dáš ho se správnou polaritou (ČERNÝ, ČERVENÝ kablík (-a+)) do svorky na věži.
LuKyss píše:Jak se říká, blbá otázka, blbá odpověď.
No, jestli máš normální věž tak zapoj do zásuvky AUX IN 2xcinch-2xcinch, který vede k mixu. Na věži pak dáš volbu AUX, aby ti to hrálo z mixu.
Bedny spojíš s věží tak, že u bedýnek, resp. kabelu odstraníš izolaci (musí být vidět měděný drát) a dáš ho se správnou polaritou (ČERNÝ, ČERVENÝ kablík (-a+)) do svorky na věži.
a existuje nějaká rozdvojka na AUX, protože už v AUX mám zapojenou TV tak jestli ji musim vypojit a dát tam mix nebo jestli tam může být oboje