Bedny

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
Jankyy
Příspěvky: 15
Registrován: 03 led 2008 19:27

Bedny

Příspěvek od Jankyy » 03 úno 2008 11:19

chtěl jsem se zeptat..když mám aktivní bedny z věžě a nejsou na jacky, ale na takový ty drátky(roztřepený asi měďený) tak to můžu připojit k mixáku nebo na to musim propojit s věží a nebo na to existujou nějaký redukce...diky

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Příspěvek od dj_camil » 03 úno 2008 11:24

aktivní bedny z vězě? to existuje?.. Pokud jsem pochopil správně, musíš si koupit 2 konektory cinch a napájet je na kabely
Music is my destiny!

LuKyss
Příspěvky: 179
Registrován: 15 bře 2007 17:28

Příspěvek od LuKyss » 03 úno 2008 11:49

Pokud to jsou aktivní bedny tak určitě potřebují vlastní napájení.
ReproMania.NET

norman_cook
Příspěvky: 151
Registrován: 21 bře 2007 23:49

Příspěvek od norman_cook » 03 úno 2008 15:03

pochybuju ze mas u veze aktivni bedny! zesak je podle me ve vezi, jinak by tam nebylo pripojeni s dratkama :wink: mixak musis pichnout do veze :!:

LuKyss
Příspěvky: 179
Registrován: 15 bře 2007 17:28

Příspěvek od LuKyss » 03 úno 2008 15:23

Jak se říká, blbá otázka, blbá odpověď.

No, jestli máš normální věž tak zapoj do zásuvky AUX IN 2xcinch-2xcinch, který vede k mixu. Na věži pak dáš volbu AUX, aby ti to hrálo z mixu.
Bedny spojíš s věží tak, že u bedýnek, resp. kabelu odstraníš izolaci (musí být vidět měděný drát) a dáš ho se správnou polaritou (ČERNÝ, ČERVENÝ kablík (-a+)) do svorky na věži.
ReproMania.NET

Jankyy
Příspěvky: 15
Registrován: 03 led 2008 19:27

Příspěvek od Jankyy » 03 úno 2008 15:44

řekl jsem to blbě neuvědomil jsem si, že ve věži je zesik

Jankyy
Příspěvky: 15
Registrován: 03 led 2008 19:27

Příspěvek od Jankyy » 03 úno 2008 15:50

LuKyss píše:Jak se říká, blbá otázka, blbá odpověď.

No, jestli máš normální věž tak zapoj do zásuvky AUX IN 2xcinch-2xcinch, který vede k mixu. Na věži pak dáš volbu AUX, aby ti to hrálo z mixu.
Bedny spojíš s věží tak, že u bedýnek, resp. kabelu odstraníš izolaci (musí být vidět měděný drát) a dáš ho se správnou polaritou (ČERNÝ, ČERVENÝ kablík (-a+)) do svorky na věži.
a existuje nějaká rozdvojka na AUX, protože už v AUX mám zapojenou TV tak jestli ji musim vypojit a dát tam mix nebo jestli tam může být oboje

dj_camil
Příspěvky: 344
Registrován: 14 črc 2007 14:27

Příspěvek od dj_camil » 03 úno 2008 15:55

Lepší by bylo to vždycky odpojit a připojit mix. Ale rozdvojky všeho druho jsou normálně k mání..
Music is my destiny!

LuKyss
Příspěvky: 179
Registrován: 15 bře 2007 17:28

Příspěvek od LuKyss » 03 úno 2008 17:17

Místo rozdvojky můžeš klidně hnát televizi přes mixpult :-), takové netradiční ale funkční řešení.
ReproMania.NET

Odpovědět