Ahojte!
Som tak dost zaciatocnik, tak by som prijal kazdu DOBRU radu. Mam zosik Behringer EXP 3000 a bedne osadené 2 X 12" stredobasy 8OHM + horn (nezname parametre). Teraz by som chcel dokupit basaky napr. (VDSSP15/8PRO) , nechcem teraz recenzie na repro ale sposob zapojenia...vyhybku a pod. Predstavoval by som si to asi nasledovne: stredobasy 2 X12" + horn by zostali na svojom mieste osadene v origos bedni a basak osadit do novej. Riesienie na bednu uz mam ide my len o to akú a ako zapokiť výhybku aby to slapalo na 8 ohmoch ak sa to dá.
Ako zapojit repro???
Ako zapojit repro???
PIONEER DDJ-SX with Serato DJ
Re: Ako zapojit repro???
pasivni vyhybka to neutahne budes potrebovat aktivni (crossover) + dalsi zesilovac, pak to pujde
mix -> crossover -> zesilovac na stredovejsky -> stredovejsky (ty bedny co mas)
-> zesilovac na basy -> basy(ty co si poridis)
jeste pro upresneni mas 2ks beden v kazdy jsou 2ks 12" reproduktoru + vyskova horna, nebo 1ks 12" reproduktoru + vyskova horna
jestli mas 1ks 12" + horna v bedne, tak to muzes udelat tak, ze das na jeden kanal zesiku obe stredovyskove bedny priopojene paralelne bylo by to do 4 ohm + na druhy kanal zesiku by si dal 2ks basovych beden, zesik to bude v pohode stihat, ale bude to hrat mono
mix -> crossover -> zesilovac na stredovejsky -> stredovejsky (ty bedny co mas)
-> zesilovac na basy -> basy(ty co si poridis)
jeste pro upresneni mas 2ks beden v kazdy jsou 2ks 12" reproduktoru + vyskova horna, nebo 1ks 12" reproduktoru + vyskova horna
jestli mas 1ks 12" + horna v bedne, tak to muzes udelat tak, ze das na jeden kanal zesiku obe stredovyskove bedny priopojene paralelne bylo by to do 4 ohm + na druhy kanal zesiku by si dal 2ks basovych beden, zesik to bude v pohode stihat, ale bude to hrat mono
Honcka: ano mam 2 bedne po 2 12" repro a tie su uz paralelne na vystupe 4OHM. ale chcel by som to nejako rozumne zapojit aby som tam nemusel dokupovat dalsi zosik aj v prípade že by som ozelel tu 15"... je to len an mensie kluby a disko...zatial... 

to te sklamu, takovyhle pasivni vyhybky se nedelaj, teda aspon ne bezne, ze by vysly na furu penez, nevim, co mas v tech kompaktech, ale pod 700W Megaton MT2122 (2*12"+1,4" horna) se davaj pod kazdou 2-3ks MT18SUB tj 2-3kW, tj kdyz to budes delit pri 100Hz budes, aby to bylo optimalni mit cca 3* takovej vykon, pokud jedes muziku, ktera je hodne o spodkach (dubstep, dnb) tak klidne i vic v basakach, co pojedou 40-100
je to od 4Acoustic 212 je to nejaka seriova sracka a ty curaci na repro nedaly ziadne popisy, takze ked s tym budem nieco zamyslat tak to budem musiet dat premerat....

vyser se na mereni, jestli to aspon nejak kloudne hraje, tak to nech bejt, dokavad neco nespalis, pak, jestli je ta bedna aspon trosku solidne delana, tak to muzes preosadit aspon necim normalnim (eminence delta-12 + Selenium D220ti) + samozrejme predelat vyhybku
diky moc zatial, keby bol nejaky pruser tak sa ozvem... ak ti to nevadi...
takou vecou ze droty 

MacBook Pro 13 late 2012 (SSD Samsung Evo 850), RAM Corsair 8Gb 1600Mhz DDR3, OSX 10.9.5, Traktor 2.11.0, NI Kontrol S4 MK2, NI X1 MK1, NI F1 MK1, Pioneer HDJ 2000 MK1, KRK Systems ROKIT 8 G2.