ako mam zapojit dexon dap 1500 na 2 sateliti a 1 subas

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
00ero00
Příspěvky: 66
Registrován: 11 črc 2010 12:11

ako mam zapojit dexon dap 1500 na 2 sateliti a 1 subas

Příspěvek od 00ero00 »

ako mam zapojit na dexon dap 1500 je to 2*800 na 4 ohm a 2*600 na 8ohm velmi tomu vikonu neverim ale nevadi a chcel by som to yapojit na 2 sateloti trojpasmove jedna 250 w8ohm a jeden subak beyma 18lx60 je to 600w 8ohm a ci bi mi to ten zosilovac potiahol a ako?? a vihbku mam cx2310

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: ako mam zapojit dexon dap 1500 na 2 sateliti a 1 subas

Příspěvek od honcka »

teoreticky ti to utahne, akorat z toho basaku ti to nevytahne maximum, jestli ti staci mono, tak zapojit satelity paralelne na jeden kanal a subbass na druhy kanal

00ero00
Příspěvky: 66
Registrován: 11 črc 2010 12:11

Re: ako mam zapojit dexon dap 1500 na 2 sateliti a 1 subas

Příspěvek od 00ero00 »

dobre takze tie sateliti by davali 4ohm???? a potiahlo by to ich?

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: ako mam zapojit dexon dap 1500 na 2 sateliti a 1 subas

Příspěvek od honcka »

jj 4 ohm, melo by to fungovat, nekolikrat jsem to takhle zapojoval, sice ne na dapu, ale fungovalo to v pohode, jediny si davej bacha, at ti neklipuje zesik u toho subbassu, ze to pak muzes spalit reprak

00ero00
Příspěvky: 66
Registrován: 11 črc 2010 12:11

Re: ako mam zapojit dexon dap 1500 na 2 sateliti a 1 subas

Příspěvek od 00ero00 »

no to sa mi uz stalo ale aj ked len slabo blika led tak to je problem???

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: ako mam zapojit dexon dap 1500 na 2 sateliti a 1 subas

Příspěvek od honcka »

jestli to slabe problikava, tak se to v pohode (u qsc), ale kdyz je to moc prebuzeny, tak ti to udela ze signalu obdelniky a klidne spalis 200w zesikem 1000w reprak

00ero00
Příspěvky: 66
Registrován: 11 črc 2010 12:11

Re: ako mam zapojit dexon dap 1500 na 2 sateliti a 1 subas

Příspěvek od 00ero00 »

no to sa mi uz stalo mal som zosik seak 2*200 na 8ohm a bedne dap :D 350w a odisiel aj zosik aj repro

Odpovědět