Ne, pětiletý dítě nejseš, to fakt ne

Ale někdy to nadšení přeháníš a některý témata jsou opravdu o nesmrtelnosti čmeláka. Já vim, prostě se o tom rád bavíš. Ale nic zásadního tim nevyřešíš a nic tim nedokážeš. Jsou to jen úvahy. Já mám radši fakta, to se na mě nezlob

Ono pak to fórum vypadá, jak vypadá. Celý jsou to víceméně kecy a urážky ostatních, příspěvky o ničem a zcestný rady, který nejsou vůbec podložený faktama. Tady se neradí, tady se jen klábosí. Je tady tak deset uživatelů, na který to neplatí a snažej se dát +/- odbornou radu nebo nasměrovat správnym směrem a uvědomujou si výpovědní hodnotu svých příspěvků. No prostě, jsme tu amatéři a částečně i špatní filosofové
AKG:
Recenze na něj jsou opravdu dobrý a s tou SM58 je to opravdu srovnatelný, co se týče zvuku. ale co se týče kvality a výdrže, tak to ještě neni vyzkoušený - to smko je držák. Taky nevim, jak je to se zpětnou vazbou. Parametry na papíře ti opravdu nic neřeknou. Já osobně bych volil SMko, protože rád chodívám prověřenou cestou. Za kterou si samozřejmě pár stovek připlatim. Jinak jsem zkoušel oba a možná to AKGčko mi sedlo malilinkato víc. Trošku věrnější přednes. Ale to je zase jen subjektivní dojem, takže informace nula