2 zesilovače

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Odpovědět
wacid
Příspěvky: 7
Registrován: 19 dub 2017 11:38

2 zesilovače

Příspěvek od wacid »


wacid
Příspěvky: 7
Registrován: 19 dub 2017 11:38

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od wacid »

Díky za odpovědi :D

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 234
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od Venti »

Jedine cez MD/Tape OUT cinchovy vystup
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

wacid
Příspěvky: 7
Registrován: 19 dub 2017 11:38

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od wacid »

nemůže se to přepálit při delším používání ?

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 234
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od Venti »

Je to tape vystup, teda obycajny linkovy, ktory by sa mal vyuzivat na nahravanie cez kazetak alebo md.. nemalo by to teda nikdy sposobit ziadne problemy.
Preco to chces ale takto kombinovat ? Nejaky klub kde je tento zosilovac a potrebujes k tomu napojit tie aktivne bedne ?
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

wacid
Příspěvky: 7
Registrován: 19 dub 2017 11:38

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od wacid »

Sony mám doma jako domácí kino a kamarád z kapely koupil to QSC k elektronickým bicím, k těm byl mix ale s tím to nešlo dohromady. Byl by zvuk kvalitnější kdybych koupil mix pult?

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 234
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od Venti »

Tak to naozaj nie je velmi vhodne napajat aktivne bedne tymto zosilnovacom.. to fakt len v najnutnejsom pripade, tak ako som napisal predtym.

Aktivne bedne sa pripajaju vacsinou rovno k mixpultu a do pultu si pripojis co potrebujes.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

wacid
Příspěvky: 7
Registrován: 19 dub 2017 11:38

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od wacid »

Doporučíš mi nějaký levný?

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od honcka »

wacid píše:Sony mám doma jako domácí kino a kamarád z kapely koupil to QSC k elektronickým bicím, k těm byl mix ale s tím to nešlo dohromady. Byl by zvuk kvalitnější kdybych koupil mix pult?
Co to je za bicí, určitě to nějak propojit půjde, honit to přes ten sony zesík je hovadina, co jsem viděl, tak standardně mají elektronické bicí výstup na 2x mono velkýho jacka tj koupis kabel xlr jack jack zapojis do bicich a xlr do bedny

wacid
Příspěvky: 7
Registrován: 19 dub 2017 11:38

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od wacid »

Nepotřebuji zapojit bicí k tomu má mix(nebo midi), chci si propojit bedny co mám k dispozici :D

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od honcka »

Tak to mas jedoduchy, ta qsc bedna je pruchozi tj bici zapojis do ty bedny a kup si kabel
https://www.thomann.de/cz/cordial_cfu_3_fc.htm
Kterym propojis tu qsc bednu s tim hifi zesikem

wacid
Příspěvky: 7
Registrován: 19 dub 2017 11:38

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od wacid »

Myslíš do toho MD/Tape výstupu na hifi jak mi radil Venti? Tomu jsem se chtěl vyhnout :D
Jestli jsem to správně pochopil tak potřebuji mixpult se dvěma výstupy. Když jsem se koukal na internetu nic levného jsem nenašel

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 234
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od Venti »

wacid, akoze sa chces tomu vyhnut. Ved to je Tvoja prvotna poziadavka.. ako prepojit henten zosik s tymi bednami.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 862
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od atlon »

Prosím ťa , upresni že ČO VLASTNE CHCEŠ !
najskôr chceš prepojiť zosik s reprom, keď ti napíšu že ako tak vlastne to nie tak chceš a chceš sa tomu vyhnúť, potom zasa splietaš nejaký mixpult, bicia a ja neviem čo ešte ...

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: 2 zesilovače

Příspěvek od honcka »

wacid píše:Myslíš do toho MD/Tape výstupu na hifi jak mi radil Venti? Tomu jsem se chtěl vyhnout :D
Jestli jsem to správně pochopil tak potřebuji mixpult se dvěma výstupy. Když jsem se koukal na internetu nic levného jsem nenašel
ne ten zesilovac bude az za bednou, takze vystup z te bedny zapojis do libovolneho linkoveho vstupu na tom zesilovaci

Odpovědět