Je to možné, že už je tady někde odpověď, nicméně jsem docela líný
Takže: mám notebook a 4-kanálový mixpult, noťas má interní zvukovou kartu a výstup na bedny (klasický jack).
Jak dosáhnu toho, aby mi jely 2, popř. 4 kanály na mixpultu? Je to možné přes externí zvukovou kartou?
to že jsi docela líný asi nikoho zajímat nebude. Většina lidí tady tě pošle někam hodně daleko (záleží jak blízko toho kouzelného klubu bydlíš)
Takže překousni svou lenost a použij buď funkci hledat, a nebo si PŘEČTI TÉMA PRO ZAČÁTEČNÍKY, které máte číst všichni co máte jeden až tři příspěvky a tudíž na vás každý vidí že jste na fórum teprve přišli.
To jsem samozřejmě udělal Byl to jen sarkasmus, ale v pohodě
Jen by mě zajímalo jestli to takhle lze zapojit (nejspíš ano, ale pro jistotu se radši zeptám znovu) a jestli by to šlo připojit přes hifi věž jako zesilovač
Samozřejmě že to jde
na 2kanal potřebuješ dva stereokanaly (např. NI Audio 2DJ, NI Audio4DJ...)
na 4kanál potřebuješ čtyři stereokanály (většinou se doporučuje NI A8DJ, na jinou 4kanalovou v teto kvalitě si ted nevzpomenu)
Mnou psané jsou TOP karty.
na 4 kanal bud potrebujes 4 stereo nebo 8 mon,o imho na tech 8 kanalu uz bych spis volil firewire zvukovku, ze ten datovej tok uz je dost velkej a muze to celkem zatezovat procesor, v ty cenovy hladine jako audio 8 sezenes fw karty od presonusu nebo focusritu, ktery jsou kvalitou +- stejne jako audio 8
ale on nepsal o osmi kanalech... jen o 4.. tj. Audio 8 by pro něj byla jak dělaná... a hlavně je to kus karty... Ten datovej tok je tam ještě v pohodě.
Jeste k tomu datovymu toku, pri 4 stereokanalech mas nejakejch 6Mbit kdyz jeste nahravas na jednom kanalu , tak mas nejakejch 7,5 a to muze na nejakym beznym C2D zatizit CPU tak kolem 10%, v pripade TS je to celkem jedno, ale treba na live z Abletonu, tam kdyz mas to nacpany nejakejma VST syntakama, tak bojujes o kazdy procento
jo to jo.. na ableton bych audio8 v životě nedoporučil, to zas jako ne. mě šlo o běžné použití mimo ableton. Jinak je FW zvukna samozřejmě dobrá. ale musí to být FW800, jinak je to uplně zbytečný a pomalejší než usb. Navíc FW obecně nezatěžuje procik.