zvuk do sluchatek

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

zvuk do sluchatek

Příspěvek od Dj Tesadela » 11 čer 2012 22:22

potreboval bych poradit,jak to udelat abych v sluchatkach slysel zvuk z pleyeru v kterem si teprve pripravuju hudbu.zatim mi tam hraje to same co z repraku..... :roll: :?:
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od stereoman » 11 čer 2012 22:32

Co mas za mix? Nekde na nem bude potak Cue-Master. Otoc tim potakem uplne doleva a mel by jsi slyset kanal vybrany do odposlechu (Cue).

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od Dj Tesadela » 11 čer 2012 23:36

mam reloop rmx 30 a zkousel jsem to pri"prvnim seznamovani"kdyz jely oba playery v rezimu play.zitra zkusim.diky
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

dj_snake
Příspěvky: 151
Registrován: 14 čer 2011 19:56

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od dj_snake » 12 čer 2012 00:01

Mozno raz stratim trpezlivost ale zatial som trpezlivy... :lol:

SLOVNIK ZAKLADNYCH POJMOV:

potenciometer - to co sa otaca

sabla - to co posuvas hore dole (aj to je potenciometer ale to si teraz nevsimaj...)

tlacitko -to co stlacas

CUE - odposluch to co pocujes v sluchatkach cize CUE LEVEL je hlasitost v sluchatkach

MASTER - to co ide von do hlavnych reprakov cize CUE-MASTER je pomer sluchatiek a hlavneho vystupu

potenciometre ,,CUE,, a ,,CUE LEVEL,, sa nachadzaju na tvojom mixe vpravo dole

tlacitka ,,CUE,, sa nachadzaju priblizne v strede mixu na takom tom bodkovom podklade nad sablami a su zelene...


takze ak hras dajme tomu z 1 kanala cize sablu 1 mas uplne hore a zatial si chces pripravit hudbu v kanali c.3 sabla 3 uplne dole.

a chces pocut v sluchatkach **IBA** to co si pripravujes tak musis slacit take to zelene tlacitko CUE a potenciometrom kde je napisane CUE LEVEL si nadstavis hlasitost... a ten potenciometer kde je napisane CUE musis mat len na cue... (otoceny uplne vlavo)

ak chces pocut **AJ** to co hra cez repraky ** AJ** to co si prichystavas tak potenciometrom CUE otacaj pomalicky doprava smerom na master a zacnes pocut v sluchatkach aj to co hra v reprakoch a mozes si regulovat ci chces viac pocut to co hra v reprakoch alebo ci chces viac pocut to co si prichystavas...

moznost cislo 2 ako pocut ** AJ AJ** ale troska nepohodlna ale niekto mixuje aj tak....
potenciometer CUE otocis uplne dolava na cue zapnes si zelene tlacitka CUE aj na 1 aj na 3 kanali a na potenciometri CUE level si budes regulovat hlasitost celkovu... avsak stracas moznost regulacie CUE a MASTER...

dufam ze mi neodpises ze hras z 1 a 2 kanalu lebo stratim trpezlivost... :lol: princip je ten isty...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od Dj Tesadela » 12 čer 2012 21:26

diky.
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Jozef258
Příspěvky: 9
Registrován: 10 lis 2012 17:38

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od Jozef258 » 19 lis 2012 21:19

Da sa to spraviť aj na midi controleru??? dakujeeem :)

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od piatro » 20 lis 2012 01:26

Jozef258 píše:Da sa to spraviť aj na midi controleru??? dakujeeem :)
Áno, dá sa.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Uživatelský avatar
matuli
Příspěvky: 305
Registrován: 05 srp 2008 09:02

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od matuli » 20 lis 2012 14:44

omg, teraz som si uvedomil, ze kopec tych co zacinaju na konzoliach nevedia ani pouzivat sluchatka lebo vsetko len pozeraju v programe ... omg omg ... toto je fakt smutne
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

Jozef258
Příspěvky: 9
Registrován: 10 lis 2012 17:38

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od Jozef258 » 22 lis 2012 20:43

a postup je taky isty??

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od piatro » 22 lis 2012 21:40

matuli píše:omg, teraz som si uvedomil, ze kopec tych co zacinaju na konzoliach nevedia ani pouzivat sluchatka lebo vsetko len pozeraju v programe ... omg omg ... toto je fakt smutne
:) súhlasím, ja neviem či sa mám smiať,či plakať?? :confused2: možno by bolo vhodné pri registrácii položiť nejakú otázku novým členom,aby tu bolo čo najmenej retardov.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Uživatelský avatar
matuli
Příspěvky: 305
Registrován: 05 srp 2008 09:02

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od matuli » 24 lis 2012 17:40

fakt sila a stavim sa ze potom si vypytaju za prve hranie 200€ a cuduju sa ze ich nikto neche :lol:
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

Uživatelský avatar
razor15
Příspěvky: 66
Registrován: 27 pro 2013 14:57

Re: zvuk do sluchatek

Příspěvek od razor15 » 02 led 2014 21:05

Prosím hrajte si z gramofonu, vytrhejte tlačítka Sync a novackum s konzoli nadavejte jak jsou blbí, že to neumí ani zapojit. Prostě mi přijde, že svět mladých DJs a těch starších, jsou 2 úplně jiné světy. Je to zacatecnicka diskuze a myslím, že má právo se ptát i na tyto věci.

Odpovědět