Dobrý den,
Předem bych se chtěl omluvit jestli jsem někde přehlédl dané téma, ale nikde jsem ho nenašel. Jsem v tomto oboru naprostý "lajk" a tak možná bude některým můj dotaz připadat směsný, nicméně vaše rada mi dost pomůže.
Stručně: pořádáme stužkovací večírek a z finančních a jiných důvodů si hudbu pouštíme sami. Mám to vše na starost já. Moje představa je taková: chtěl bych mít vytvořený playlist, což samozřejmě zvládnu. Nicméně jak každý víte, přes večer se to bude chtít měnit apod. A aby v tom nenastal zmatek atak dále, potřeboval bych aby to fungovalo následovně: jednoduše, budu mít třeba playlist 10 skladeb. Bude hrát 3. Skladba a když si budu chtít něco zahrát, přidám danou skladbu. To přidání ale musí fungovat tak aby zahrála přidaná skladba po 3.(právě hrané) a následně zase hrála 4. Skladba. Zjefnodušeně potřebuju způsob přidání do playlistu tak, abych skladby vložil přímo tam kde jeem a poté zase pokračoval playlist. Nicméně nemůže to fungovat až tak jednoduše že bych prostě přidával skladbu za právě hranou (což bych udělal v jakémkoli přehrávači) protože příjde někdo, přidá skladbu pak příjde druhý a nebude vědět že tam je nějaká přidaná a přidá ji před to. Takže nejlepší řešenívidím na dva playlisty kdy jeden bude hrát, pokud je ten druhý prázdný.
Předem děkuji za rady přes co a jak to udělat,
Příjemný zbytek dne
Zařazování do playlistu
Re: Zařazování do playlistu
odporucam vyskusat iTunes, organizacia a tvorba playlistov je tam vcelku jednoducha