predem se omlouvam, jestli tady nekde uz tenhle thread je, videl jsem podobny ale ne presne tenhle.
Rozhodl jsem se naucit hrat, protoze si myslim ze mam neobycejne dobry sluch na dnb (samochvala smrdi, ale ja mam proste pocit ze to mam v krvi).
Byla by hloupost si hned kupovat komplet hardware vybavu a pak zjistit ze nevim jak na to, tak jsem si rekl ze nejdrive zkusim jeden z mnoha programu na mixovani. Virtual DJ jsem si vybral protoze se mi zda svym rozhranim nejjednodussi, neni tam spousta tech vsech moznych tlacitek ktere stejne nevim co znamenaji atd...
Bohuzel hned musim resit zasadni problem, a to jak nastavit odposlech do sluchatek. Mam na mysli to, kdyz mi na 1. decku hraje track, a ja chci ve sluchatkach poslouchat track z 2. decku abych je mohl se svym vyjimecnym citem pro rytmus srovnat

Neco jsem uz procetl, tusim ze je asi problem v tom ze to jedu na notebooku ktery asi nema vicekanalovou zvukarnu. I kdyz ve predu na ntb mam 2 jacky na sluchatka, tak nevim. Je to ntb HP pavilion dv 6xxx, jestli nekdo zna.
Prosim vas vsechny o radu, jak nastavit ten zvuk tak jak si preji, tj. ten podtrzeny text o par radku vyse.
Popr. pokud to je nejak komplikovane, jestli si rovnou nekoupit nejakou externi zvukarnu (jakou napr.?)
Verim ze me nenechate ve stychu, citim ze mam na to stat se DJem, bohuzel me brzdni veci technickeho razu.
Diky