Zapojení repro

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
k0udy
Příspěvky: 5
Registrován: 27 črc 2013 15:47

Zapojení repro

Příspěvek od k0udy » 30 črc 2013 21:41

Zdravím, kupuji si http://www.club-music.cz/dj/midi-kontro ... ition.html ale moc toho nevím o zapojování do repro. Na akcích zapojují přes cinche do outputu, to je mi jasné. Pokud budu chtít doma zapojit obyčejné repraky s 3,5mm jackem, co k tomu potřebuju?

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Zapojení repro

Příspěvek od nema.dj » 31 črc 2013 00:32

potrebujes vyuzit funkciu hladat ...... toto tu uz bolo riesene milionkrat
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

k0udy
Příspěvky: 5
Registrován: 27 črc 2013 15:47

Re: Zapojení repro

Příspěvek od k0udy » 31 črc 2013 17:30

hledal jsem..

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Zapojení repro

Příspěvek od nema.dj » 01 srp 2013 00:29

2x cinch na samicu 3,5 jack stereo ..... pomaly v kazdom baleni zvukovky alebo repra, popripade v Tescu za 1€ ...... nechápem, každý chce byť DJ ale zakladne logicke veci ohladom zvuku, ozvucenia, zapojenia techniky tu trom stvrtinam nic nehovori ..... kurna, som zvedavy keby sa vam zadarilo hrat naostro, nie pred 5-6 kamaratmi ale v klube, a nechtiac vam padne pohar na kabel ..... zbalite sa a idete domov? ..... alebo hladate na nete riesenie? ..... kazdy sme nejako zacinali, no taketo veci sa brali ako samozrejmost, nevyznas sa do kablov, tak to nechaj tak, lebo raz sa ti to vypomsti ..... bezna vybava DJ alebo kapely bola niekedy spajkovacka, cin, kalafuna, rezervne konektory a kusky kabla, izolacka, noz a stipacky, riesili sa veci na kolene a danym potrebam ...... okrem ineho k tej hracke, ma to 7 knobov, 29 tlacitok, 6 fadrov, 2 jogy, 3 prepinace, 3 trimre, 2 vystupy a jeden vstup ..... predpokladam, ze tato problematika neskonci este dlho a o chvilu tu bude zalozenych 20 vlakien o tom istom a prakticky o nicom pod jednym nickom... trosku som sa rozpisal, snad mi to admin odpusti
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

k0udy
Příspěvky: 5
Registrován: 27 črc 2013 15:47

Re: Zapojení repro

Příspěvek od k0udy » 01 srp 2013 18:00

děkuju, a ano, ještě budu mít par dotazu, počínaje mappingem na VDJ, googlil sem a nic jsem nenašel, existuje vůbec?

k0udy
Příspěvky: 5
Registrován: 27 črc 2013 15:47

Re: Zapojení repro

Příspěvek od k0udy » 01 srp 2013 19:07

Každopádně pokud ne, tak nevadí. Ale ještě mám nejspíše poslední otázku, neukládá se mi nastavení v traktoru, po každém spuštění to po mě chce to základní nastavení, typ kontroleru atd. a neukládají se mi ani playlisty, co s tím?

Odpovědět