Zajímavá aukce na repro+zesík, ale dá se tomu věřit?

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
maikiecz

Zajímavá aukce na repro+zesík, ale dá se tomu věřit?

Příspěvek od maikiecz »

dobrý den, na aukru jsem oběvil tyto reprobedny+ zesilovač od polské firmy. Co si o tom myslíte Vy?

Zde házím odkaz: http://elektro.aukro.cz/reprobedny-zesi ... 28299.html

Myslíte, že výsledek bude ošul?:) díky za názory:-)

Bobo69
Vybavení

Re: Zajímavá aukce na repro+zesík, ale dá se tomu věřit?

Příspěvek od Bobo69 »

Taky sem se na ne dival....

maikiecz

Příspěvek od maikiecz »

Bobo69 píše:Taky sem se na ne dival....
A názor?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Staci umet trosku pocitat a dopocitas se, ze na nich asi bude neco spatne, hrat to asi bude, ale je otazka jak a jak dlouho

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Neznamena ze je to na Aukru tak ze je to smejd.......Prodejce prodava reprobedny poskladane z soucastek od Dexonu...coz je dobra znacka....mel jsem od nich sloupy a super zvuk....ty repra jsou na tech bednach od Dexonu a elektronika taky.....Dexon ma v PL pobocku...Co se tyka zesáku,,to jsem nezjistil.....

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

aukro s tim nema co delat, ma s tim delat to, ze za tyhle prachy to nejde v nejake prijatelne kvalite postavit, jestli to ma repra od dexonu, tak by me zajimalo jaky, nejlevnejsi basovy repra jsou tyhle
http://www.dexon.cz/katalog/reproduktor ... -hifi.html
ovalny vejskovy jsem nikde v katalogu dexonu nenasel
kdyz tak pocitam, tak bedny 4* basovy repro po 700 + 2* vejskac po 300 + 2*vyhybka po 500 a jses za 4400 jenom za repra a vyhybky, samozrejme vyrobce to kupuje ve vetsim tj levnejc nez v maloobchode, ale zase si na tom prirazi svoji marzi

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

skus tyhle

Kód: Vybrat vše

http://elektro.aukro.cz/sadu-5-1-sloupove-1000w-hi-end-i2064428328.html
:biggrin2:

Ps,,,Prodejce ma na Aukru vyborne reference a verte tomu ze tech beden prodal mraky...a stiznost na Aukru zadna..

PROOF

Příspěvek od PROOF »

Na Aukru jsem ze zvědavosti koupil repro VK-885A VOICE KRAFT. No jak to říct. Kvalita zpracování je dost mizerná. Polepy beden jsou z hodně slabého materiálu a na mnoha místech nesou drobné ranky. Tloušťka stěn beden je taky slabá. Nožičky jsou z tvdého plastu nevalné kvality. Mezi lemem reproduktoru a reprobednou není žádný tlumící materiál (plech sedí rovnou na dřevu). Reproduktory jsou dotaženy tak silně že je jejich kovový lem zdeformován a nedoléhá k bedně. Uvnitř není ani stopy po nějakém zatlumení. Výhybku budete hledat marně , je tam jen kondík na výškáč. Kabely jsou přiletovány dost amatérsky. Je ale fakt že hrají docela pěkně a po dodatečném zatlumení , přeletování , výměně nožiček a doplnění o výhybku se doma dají poslouchat. Za ty peníze dostanete reprobedny s mizernou kvalitou zpracování a docela slušným zvukovým projevem. K ceně je však nutné připočíst dokoupení nějakého zatlumovacího materiálu a výhybek.

Odpovědět