zacinam

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
MOHAWK
Příspěvky: 1
Registrován: 15 čer 2010 18:44

zacinam

Příspěvek od MOHAWK » 19 čer 2010 19:53

ahoj chcem sa spytat som len zaciatocnik takze sa chcem spytat chcem sa spytat keby som chcel robit trance aku konsolu by ste my odporucili alebo je to uplne jedno za odpovede dik :D

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: zacinam

Příspěvek od microgenius » 19 čer 2010 20:48

na tvorbu hudby potrebujes klavesy midi nebo produkcni program
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

eXilim
Příspěvky: 71
Registrován: 13 úno 2010 18:10

Re: zacinam

Příspěvek od eXilim » 20 čer 2010 01:05

microgenius píše:na tvorbu hudby potrebujes klavesy midi nebo produkcni program

Doplnim SW než se zeptá...

Fruity Loops
Ableton

sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: zacinam

Příspěvek od sprem » 20 čer 2010 08:05

Pripájam sa k Fruity Loops.
Velmi dobrý programček.

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: zacinam

Příspěvek od DjMatisS » 20 čer 2010 10:43

:D panove, zni to jako by jste nesznali nic jineho...

Logic
FL (Fruity Loops)
Live (Ableton)
Cubase
Protools
Sonar
a mnoho dalších...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Uživatelský avatar
RickySho
Příspěvky: 276
Registrován: 30 bře 2009 23:35

Re: zacinam

Příspěvek od RickySho » 20 čer 2010 20:22

microgenius píše:na tvorbu hudby potrebujes klavesy midi nebo produkcni program
potrebujes jenom produkcni program. midi klavesy jsou jen "ovladac" kterej ti ulehci praci... nechapu to "nebo" to zni jakoby nemusel mit produkcni program ale jen midi klavesy :)

momosk
Příspěvky: 121
Registrován: 21 čer 2009 16:37

Re: zacinam

Příspěvek od momosk » 24 čer 2010 16:55

vzhľadom na to ako to zrozumiteľne napísal si myslím, že slovom robiť myslel slovo hrať
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: zacinam

Příspěvek od DjMatisS » 24 čer 2010 18:47

OMG TO JE TAK KDYŽ ČTU JEN POSLEDNÍ POST XD...

Podle zadání to nemile vypadá, že chce nějaký midikontroler na hraní Tranceu.

Takže, pokud náhodou ano...

Reloop Digital Jockey 2 IE (dotekové jogy)
Reloop Digital Jockej 2 + NI Audio2DJ (bez doteku, + samostatná kvalitní zvuková karta)
2xEKS XP5 + libovolný mix
Pak strašná spousta konzolí od Numarku
a jako poslední možnost Behringer BCD3000
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

honcka
Příspěvky: 1920
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: zacinam

Příspěvek od honcka » 24 čer 2010 20:45

jeste je moznost spis pro kreativnejsi lidi (co nechtej jenom mixovat) notas s Abletonem + novation launchpad (Akai Apc 20/40) + zvukovka

Odpovědět