Zdravim vas pred cca tydnem jsem si koupil numark mix odkaz tu http://www.audiotek.cz/product-43885-numark-icddjb a chci se zeptat jestli jsem udelal dobre na zacatek ze jsem si poridl tohle? hral jsem jen na pc a to v programku VDJS a tam mi to slo je to velky rozdil kdyz mam tohle je to o dost tezsi nez sem myslel ale hudbu (MILUJU) takze snazim se co to jde ale zatim nic moc uspech tak jestli nekdo ma nejakou zkusenost stymhle prosim o trosku rady hledam jsem uz hodne ale zatim nic dekuji za reakce s pozdravem Lucky
sestava Ok na zacatek, zkusenosti s ni nemam, jen asi rada bacha na tu vyjizdeci ludru na cd(nevim jak se to jmenuje) urves to a jseš nahraný a veř na akci se muze stat cokoliv. jinak k mixovani musis znat co to je prvni beat a to se od toho docela dost odviji najdes to tady v sekci pro zacatecniky
tak tak. té vyjížděcí ludře se nadává šuplíková mechanika a je to to nejhorší co na cd playeru může být.. ale pokud si na to dáváš pozor tak se to dá snést..numarky jsou dobré stroje otázka jen jak dlouho vydrží tato low end sestava.. ale na naučení to není vyloženě špatné.
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
super moc diky jasne ty zacatky znam a uz mi to jde nerikam ze jeste uplne na 100% ale sem spokojeny vim davam si na to hodne pozor na to sem byl upozornen chtel sem neco do zacatku a nec moc investovat urcite bych si chtel nekdy na nejake akci zahrat ale to je v budoucnu jinak diky za odpovedi a jinak stastne a vesele vanoce vam preju