začátečník prosím o rady s technikou

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
woopash

začátečník prosím o rady s technikou

Příspěvek od woopash »

Zdravím,
Prosím Vás všechny o jakoukoli radu co se týče sestavy do začátku....ale ráda bych už nějákou profi...lepší.Čím více funkcí tím lépe abych nemusela hned z kraje měnit a čím složitější tím líp alespoň si budu nad tím chvíli lámat hlavu.Hned na sebe prásknu že jsem ještě úplné tele ale ráda bych gramce mixák apod abych si s tím mohla opravdu vyhrát...jinak jestli je to podstatné přiblížím můj zájem asi k dubstepu,chilloutu apod. uvažovala jsem nad tímto gramcem http://www.dj33.cz/article.php?aid=139275 nebo tímto http://www.dj33.cz/article.php?aid=118035 má finanční stránka teď popravdě nejní vůbec slavná takže budu muset uvažovat i nad cenou.Ještě se zeptám na náhon přímý řemenový???nevím co s tím.Díky moc za komenty a rady.Bez hraní už to nevydržím cuká mě to každý den takže bych byla ráda za brzké odpovědi.
Veronika

stopo

Re: začátečník prosím o rady s technikou

Příspěvek od stopo »

v prvom rade napis kolko chces investovat
a k nahonu proste priamy
inac ohladom gramofonov ti poradi niekto iny ja sa do toho az tak nevyznam akurat viem ktore su naj (znacka), ale tie su uz dost drahe

crewy

Re: začátečník prosím o rady s technikou

Příspěvek od crewy »

mno profi to co si postovala moc profi neni ale kdyz chces gramce a cena co si tu postovala bych se spis vrhl po Tomto gramci mas to komplet s prenoskou atd takze jen zapojit a hrajes. Je to v podstate levny technics mkII 1200(stejne silny motor a konstrukce) jestli přímý nebo řeminkový je jednoduche= chces se trapit se srovnanim rychlosti tak reminkovy(ale pak srovnas rychlosti na cemkoliv) nebo vezmes bezudrzbovy přímý nahon.Mixak musis napsat co chces hrat(hip hop nebo house nebo atd..) sluchatka radim vyzkouset na hlave aby ti sedla.

Odpovědět