Začátečník DJ - AKAI MPK mini MK3

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
Barborakodetova

Začátečník DJ - AKAI MPK mini MK3

Příspěvek od Barborakodetova »

Ahoj všichni,

mám velký zájem naučit se na svém Akai pultu, s čím mám ale velký problém, technice vůbec nerozumím.
Pult mám z druhé ruky a ačkoliv je ve velice dobrém stavu, myslím si, že mi situaci stěžuje přenastavení a to, že v aplikaci "nezačínám od začátku" Pracovala sem zatím v programu přímo od AKAI, ale koupila jsem si předplatné do FL studia, dle doporučení.

Samozřejmě vím, že to není hned a je za tím spoustu učení a práce, s čím počítám a jsem ochotná tomu všemu věnovat čas i peníze, bohužel se nemůžu odpíchnout z bodu 0 do bodu A, abych alespoň v základech porozuměla programu a souvislostem. Hudba je pro mě srdcová záležitost a chtěla bych tomu opravdu porozumět a tím pádem i tvořit do budoucna. Zatím jsem si již dlouhou dobu psala texty k cizím beatům, ráda bych však využila vlastní kreativity i k tvorbě beatů, za jakoukoliv pomoc Děkuju všem ! :)

Prosím, jestli se najde někdo, kdo by mě s tím mohl osobně naučit, dejte mi vědět. jestli víte i o nějakých kurzech, budu ráda. O učitelích na YT vím, není to tak, že bych se po ničem nekoukla a píšu sem, ale opravdu mi nejde pochopit to od někoho na dálku bez možnosti se doptat, lehce se v tom ztrácím a následně cítím frustraci a demotivaci.

Za osobní setkání samozřejmě zaplatím, ale to bychom si vše domluvili pak přes zprávy.

Mějte se hezky

Odpovědět