Zdravím vás všechny a předem děkuji za odpovědi velice mi pomůžete:-)
nedávno sem si zakoupil s horkou hlavou Akai MPD 32 s tim že mi to všechno půjde a že sem spadnul z nebe učenej jakmyle sem našel pouze anglický návod tak sem tvrdě narazil a uvědomil si že sem vyhodil několik tisíc z okna ale protože mě tvoření beatu velice baví tak bych vás rád poprosil jak mám začít do začátku jaky program by se mi hodil a jestli někdy časem Toto MPD uplatnim ?ještě jednou děkuji za odpovědi a napište všechno možné i nemožné opradu mě to hrozně bere
Vytváření hip hop beatu ,samplovaní atd
Re: Vytváření hip hop beatu ,samplovaní atd
No tak asi takhle. To co sis koupil neni sampler jak to na prvni pohled vypada ale jenom midi kontroler. To je zasadni vec kterou bys mel vedet a znamena to pro tebe ze bez pocitace to nemuzes nijak pouzit. Vyuzit se to da v podstate s jakymkoliv programem a v podstate jakkoli protoze vsechny knoby tlacitka a pady si muzes namapovat pro jakykoli funkce v programu. Muj nazor ale je ze rozumnejsi by asi bylo kdyby sis misto tohodle MPDcka koupil maly midi klavesy(2 oktavy) to by si nejspis uplatnil lip. Co se programu tyce da se delat od tech nejjednoduzsich(vsemozny ejaye apod.) pres ty slozitejsi jako je treba Fruity Loops kde uz udelas kdyz se budes snazit neco co bude poslouchatelny a pouzitelny az po ty nejnarocnejsi jako je Ableton, Cubase, Nuendo nebo Reason. No tak snad sem na nic nezapomnel...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...