Výběr techniky

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
demontrial

Výběr techniky

Příspěvek od demontrial »

Ahoj,
Potřeboval bych poradit ohledně výběru techniky, rozhodl jsem se pro CD přehrávače + mixák, ale pořádně nevim podle jakých parametrů vybírat. Co se peněz týče, sem schopnej do toho dát tak
12 000Kč max. Prosím o radu. Zatím sem vybral Numark NDX200 + BEHRINGER VMX 200 USB

marw_84

Re: Výběr techniky

Příspěvek od marw_84 »

s 12ti tisícema bych se radši koukal na www.midi.cz a koupil něco jetýho. CD přehrávače se šuplíčkem určitě nebrat a mix je taky taková hračka.

mado

Příspěvek od mado »

Radši se mrkni po nějakým midi kontroléru, přece jen 12 tis na tento koníček je hodně málo a špatně s midi neuděláš, tady si vyber http://www.club-music.cz/dj/midi-kontrolery.html s výběrem ti někdo poradí. Časem až budou prachy si koupíš po čem toužíš.
Pioneer cdj 900, djm 700, Technics RP-DH 1200

demontrial

Midi mám teď, sice ten největší krám (hercules dj control mp3 e2) kterej sem si koupil jen abych si tendle koníček osahal a zjistil jestli mě to bude bavit. Kolik bych tak potřeboval abych si koupil slušnější Cd player a mixák?

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

demontrial píše:Midi mám teď, sice ten největší krám (hercules dj control mp3 e2) kterej sem si koupil jen abych si tendle koníček osahal a zjistil jestli mě to bude bavit. Kolik bych tak potřeboval abych si koupil slušnější Cd player a mixák?
./viewtopic.php?f=13&t=6376 ....skus sa ozvat a jned mas prehlad....nepise chalan co chce za pult, ale playere su v pohode
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

demontrial

Díky lidi!

Odpovědět